Superstarul portughez a pus umărul la al 8-lea titlu consecutiv obținut de "Bătrâna Doamnă" și, în același timp, a generat o creștere financiară incredibilă a clubului torinez.
Dacă înainte de transferul lui Cristiano Ronaldo, Juventus primea de la sponsorul Adidas suma de 23 de milioane de euro pe sezon, acum italienii încasează 51 de milioane de euro. Juventus se află în parteneriat și cu Jeep, iar suma primită de la aceștia s-a triplat din momentul în care atacantul portughez a ajuns în Serie A. Înainte, "Bătrâna Doamnă" câștiga 16 milioane de euro pe sezon din contractul cu brand-ul american de automobile, iar acum câștigă nu mai puțin de 50 de milioane de euro pe an.
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733613.jpg
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 7 ORE

Cristiano câștigă mai mult din Instagram decât din fotbal

Este deja foarte bine cunoscut faptul că Ronaldo câştigă mai mult din postările pe Instagram decât din salariul pe care îl încasează ca jucător la Juventus. Superstarul portughez încasează aproximativ 50 de milioane de dolari pe an prin simple imagini postate, fiind cea mai bine plătită celebritate de pe Instagram.
Conform forbes.com, Cristiano Ronaldo are un salariu de invidiat la campioana Italiei, 30 de milioane de dolari, care nu se compară însă cu câştigurile obţinute de pe urma postărilor sale. În jur de 975.000 de dolari primește Ronaldo la fiecare postare, sponsorizată de branduri arhicunoscute în lume, precum Nike și Clear.
Cristiano conduce topul celor mai urmărite celebrități pe Instagram, cu 192 milioane de fani. Următorul fotbalist din această ierarhie este Leo Messi, cu 138 milioane de urmăritori.
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo, în cea mai slabă echipă din faza grupelor Mondialului, alături de 4 qatarezi
IERI LA 12:38
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo a răbufnit când a fost scos de pe teren! "Te grăbești al dracului de rău!" Explicația dată
02/12/2022 LA 20:00