AS Roma și Inter și-au respectat statutul și au oferit un derby spectaculos pe Olimpico, încheiat în cele din urmă la egalitate. Romanii au început mai bine și au condus la pauză cu 1-0, grație golului marcat de Pellegrini în minutul 17.
Inter a ieșit mult mai motivată de la cabine și a declanșat un adevărat asalt la poarta lui Lopez în startul părții a 2-a, iar eforturile băieților lui Conte au fost răsplătite. Mai întâi, Skriniar a egalat în minutul 56, reluând perfect cu capul o centrare din corner a lui Brozovic, iar apoi Hakimi i-a adus pe "narazzurri" în avantaj cu un șut superb de la marginea careului.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Serie A
Inter - Juventus 1-1. Derby d'Italia, decis în minutul 89, de VAR
ACUM 21 ORE
Ulterior, capitolinii "au ieșit din corzi" și au început să creeze pericol la poarta lui Handanovic. Slovenul a avut câteva intervenții bune, dar nu a mai putut face nimic la lovitura de cap a lui Mancini din minutul 86.
https://i.eurosport.com/2021/01/10/2968479.jpg

Roma-Inter 2-2 | Egal pentru Milan

S-a încheiat astfel 2-2, un rezultat echitabil ținând cont de ceea ce s-a întâmplat pe teren. Această remiză menține cele 2 echipe pe podiumul din Serie A, dar distanța față de AC Milan s-a mărit din nou, "rossonerii" luând aseară 3 puncte din meciul cu Torino.
Aceasta a fost cea de-a 6-a remiză consecutivă în duelurile directe dintre Roma și Inter. În etapa viitoare, Roma o va înfrunta pe Lazio în "Derby della Capitale", în timp ce Inter are și ea un meci de foc, urmând a juca pe teren prorpiu cu Juventus. Până la meciul cu marea rivală din Torino, echipa lui Conte va juca la mijlocul săptămânii viitoare și în Cupa Italiei, în deplasare cu Fiorentina.
Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
ACUM O ZI
Serie A
Inter - Juventus | Orgolii și multă pasiune în jurul unui derby care a decis de multe ori titlul
IERI LA 07:00