Venit de la Liverpool la Juventus în 2018, Can a avut timp să îl observe pe Ronaldo de la începutul aventurii sale în Piemont. Un tip deosebit, care își sprijină permanent coechipierii în afara terenului, CR7 este un jucător orgolios, care nu suportă să piardă. Mijlocașul cu origini turce a dezvăluit că lusitanul e extrem de afectat inclusiv când e învins într-un joc "școală", la antrenamente.
"Știți ce face Ronaldo când pierde? Mă refer la un meci de antrenament, nu unul oficial. E într-o stare proastă, e negru de supărare. Dacă echipa din care face parte câștigă, însă, celebrează în vestiar și îi enervează și pe învinși. Asta îi motivează pe toți, le arată tuturor că ce înseamnă spiritul de învingător", a spus Can, în Bild.
Dortmund se află la doar 4 puncte de Bayern, în Bundesliga, iar Haaland&Co au o șansă să oprească supremația bavarezilor, pe final de sezon. Pentru asta, băieții lui Favre trebuie să împrumute din mentalitatea lui Ronaldo, e convins Can.
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 6 ORE
"Suntem aproape de Bayern și avem nevoie de o astfel de mentalitate. Trebuie să jucăm pentru a câștiga fiecare meci", a mai spus mijlocașul.

De ce a Emre Can și Ronaldo nu mai sunt colegi: explicația transferului

În iarnă, Emre Can a ales să se despartă de Juventus, unde juca tot mai puțin.
Într-un interviu anterior oferit pentru Kicker, Can a povestit adevăratul motivul pentru care a ales să se despartă de "Bătrâna Doamnă". Neamțul îl învinuiește în totalitate pe tehnicianul Maurizio Sarri pentru că nu i-a oferit minute de joc și încredere.
"Am plecat de la Juventus pentru că îmi doream să joc fotbal în continuare. Voiam să prind minute ca să am o șansă la echipa națională, în contextul Campionatului European. Sarri a sosit în vară la echipă, dar nu ne-a antrenat în primele săptămâni pentru că suferea de pneumonie. În acest timp, clubul a refuzat toate ofertele primite pentru mine și m-a scos de pe lista de transferuri.
Imediat după perioada de mercato, Sarri m-a sunat și m-a anunțat, printr-un apel de 20 de secunde, că nu voi face parte din lotul pentru Champions League. După acea conversație, n-am mai avut vreo șansă să schimb situația. M-am gândit că decizia nu a fost deloc corectă și am hotărât să plec în ianuarie. Am plecat din cauza lui Sarri, nu a fost vina clubului și nici a suporterilor", a spus Can.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
IERI LA 07:11
Premier League
Reacția lui Ronaldo, după ce Bruno Fernandes a bătut penalty în minutul 90+3, cu Villa, și a ratat
25/09/2021 LA 14:02