Aventura lui Eriksen la Inter se apropie de final. Danezul va putea părăsi clubul din Milano chiar în mercato-ul din ianuarie, conform declarațiilor lui Beppe Marotta, președintele "nerazzurrilor".
"Da, Eriksen este de vânzare. Nu este o pedeapsă, i-a fost greu să se adapteze și va trebui să găsim o soluție adecvată. Este corect să-i oferim posibiliatea să plece în altă parte, pentru a juca mai mult", a declarat Beppe Marotta, citat de Gazzetta dello Sport.
Mijlocașul care a evoluat impresionant la Tottenham nu s-a înțeles deloc cu Antonio Conte, care voia ca acesta să fie mult mai disciplinat tactic și să sprijine mai mult apărarea. Ca atare, să rămână încă jumătate de sezon la formația nerazzurră pare cea mai proastă alternativă, judecând după relația avută cu antrenorul.
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
02/12/2022 LA 16:21

Eriksen, refuzat de Real Madrid și Atletico Madrid

În consecință, Eriksen vrea cu orice preț să plece, iar agentul său l-a propus în ultima săptămână la Real Madrid și Ateltico Madrid, formațiile din fruntea La Liga. Niciuna nu a fost prea receptivă la această variantă.
"Eriksen e disperat. Agentul său l-a propus la Real Madrid și Atletico", notează Marca. Jurnaliștii sursei citate susțin că nici Zidane și nici Simeone nu agreează mutarea, considerând că în acea zonă sunt acoperiți. Cei doi tehnicieni preferă să folosească finanțele clubului pentru aducerea de fotbaliști în zone unde cele două formații au probleme.
Eriksen mai are contract cu Inter până în vara lui 2024. Danezul este cotat momentan la 50 de milioane de €, dar prețul său va fi mult mai mic, ținând cont de forma arătată în ultima vreme. În plus, Inter l-a cumpărat la un preț mult sub valoarea sa, deoarece el se afla pe final de contract cu Tottenham, iar londonezii nu au vrut să-l piardă gratis, astfel că italienii sunt dispuși să-l cedeze pentru o sumă de "dumping".
Salvarea ar putea veni din Premier League, acolo unde Mancehester United și Tottenham și-au manifestat deja interesul pentru danez, dar pe fir ar putea intra și PSG. De când a ajuns la Inter, Eriksen a bifat 38 de apariții în tricoul "nerazzurrilor", marcând 4 goluri și dând 3 pase decisive, mult prea puțin față de ceea ce se aștepta de la el.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Premier League
Manchester United primește o nouă lovitură după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo
14/11/2022 LA 07:50