Eriksen a fost cumpărat de Inter la începutul acestui an de la Tottenham contra sumei de 25 de milioane de € și toată lumea credea că "nerazurrii" au dat o adevărată lovitură. Eriksen a fost printre cei mai buni mijlocași din Premier League în ultimele sezoane și de aceea danezul era văzut ca un punct fix în echipa lui Antonio Conte.
Eriksen nu s-a adaptat așa cum era de așteptat în Italia, iar începutul acestui sezon nu este deloc încurajator. Deși a început ca titular în meciul cu Fiorentina (primul al sezonului), danezul a evoluat apoi doar 10 minute în deplasarea de la Benevento, pentru ca în meciul de acum 2 zile contra lui Lazio să rămână toate cele 90 de minute pe banca de rezerve.
În aceste condiții, Eriksen ar fi putut să plece de la Inter, dar clubul milanez nu a fost de acord și se pare că și Eriksen e dispus să rămână și să lupte pentru locul său în echipă.
Serie A
Inter, învinsă pentru prima dată în acest sezon de Serie A! A pierdut cu 3-1 în fața lui Lazio
16/10/2021 LA 18:42

Eriksen a fost dorit de PSG și Atletico Madrid

Potrivit Gazzetei dello Sport, echipe precum PSG, Atletico Madrid sau Hertha Berlin au încercat să obțină împrumutul fostului jucător de la Tottenham, dar acest lucru nu a fost posibil. Dacă Hertha Berlin este probabil o echipă prea mică pentru valoarea lui Eriksen, PSG și Atletico aveau anvergura de a semna cu un asemenea jucător.
Eriksen a rămas la Inter și rămâne de văzut dacă va reuși să se impună în cele din urmă în formația lui Conte. Danezul de 28 de ani mai are 4 ani de contract cu "nerazurrii" și este evaluat la 80 de milioane de € de siteul de specialitate transfermarkt.com.
Totuși, un jucător de valoarea sa nu poate accepta la infinit statutul de rezervă, iar dacă lucrurile nu vor merge în direcția dorită am putea asista la o despărțire a mijlocașului de Inter, poate chiar definitivă, în vara anului viitor sau chiar la jumătatea acestui sezon.
Premier League
Patronii lui Newcastle, gata să ofere 1 miliard de € pentru cumpărarea unui club gigant al Europei
13/10/2021 LA 11:03
Serie A
Ionuț Radu, la un pas de a pleca de la Inter! Ce portar își doresc italienii să aducă în iarnă
04/10/2021 LA 14:57