Competițiile din toată lumea au fost suspendate până la începutul lunii aprilie din cauza pandemiei de coronavirus. Serie A fost primul campionat care a spus stop până pe 3 aprilie, însă președintele AIC consideră că abia în luna mai sau iunie se va mai putea juca fotbal.
Italia este țara cel mai puternic lovită de pandemia de COVID-19 după China, cu aproape 25.000 de cazuri și 1.809 persoane decedate. Serie A urmează să le ceară celor de la UEFA la întâlnirea extraordinară de marți să amâne Euro.
Dacă totul va merge bine, vom putea să reîncepem în mai sau iunie. Când vorbim despre fotbal, mulți oameni se gândesc că este vorba doar despre siguranța jucătorilor, însă este o întreagă lume în spatele echipelor. Primii care au fost contaminați au fost Pianese din Serie C, iar responsabilul lor cu echipamentul este în continuare la terapie intensivă. Juventus are peste 100 de persoane în carantină.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 11 ORE
Aceștia sunt oameni care călătoresc peste tot în Italia și Europa, întâlnesc foarte mulți oameni prin prisma muncii. Problema nu este doar pentru italieni, ci e europeană, așa că UEFA trebuie să se comporte precum Uniunea Europeană
Federația Italiană de Fotbal a anunțat că va organiza o întâlnire pe 23 martie în care va discuta propunerile pentru terminarea sezonului de Serie A. Printre opțiuni există și varianta play-off-ului, a neacordării titlului în acest sezon sau a încheierii sezonului după clasamentul din momentul întreruperii.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
IERI LA 21:59
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42