Getty Images

"Este imposibil să jucăm în aprilie" Când ar putea să revină cel mai devreme Serie A

"Este imposibil să jucăm în aprilie" Când ar putea să revină cel mai devreme Serie A

16/03/2020 la 06:22Actualizare 16/03/2020 la 07:23

Președintele Asociației Jucătorilor din Serie A (AIC) , Damiano Tommasi, nu crede că se va juca fotbal în Italia pentru încă minim 2 luni.

Competițiile din toată lumea au fost suspendate până la începutul lunii aprilie din cauza pandemiei de coronavirus. Serie A fost primul campionat care a spus stop până pe 3 aprilie, însă președintele AIC consideră că abia în luna mai sau iunie se va mai putea juca fotbal.

" Dacă totul va merge bine, vom putea să reîncepem în mai sau iunie. Când vorbim despre fotbal, mulți oameni se gândesc că este vorba doar despre siguranța jucătorilor, însă este o întreagă lume în spatele echipelor. Primii care au fost contaminați au fost Pianese din Serie C, iar responsabilul lor cu echipamentul este în continuare la terapie intensivă. Juventus are peste 100 de persoane în carantină."
" Aceștia sunt oameni care călătoresc peste tot în Italia și Europa, întâlnesc foarte mulți oameni prin prisma muncii. Problema nu este doar pentru italieni, ci e europeană, așa că UEFA trebuie să se comporte precum Uniunea Europeană"

Federația Italiană de Fotbal a anunțat că va organiza o întâlnire pe 23 martie în care va discuta propunerile pentru terminarea sezonului de Serie A. Printre opțiuni există și varianta play-off-ului, a neacordării titlului în acest sezon sau a încheierii sezonului după clasamentul din momentul întreruperii.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.