Fotbal
Serie A

Familia regală din Qatar vrea să cumpere Napoli. Patronii de la PSG au pregătit deja oferta

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Aurelio De Laurentiis, Napoli, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
13/11/2019 la 09:50

Președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a primit o ofertă pentru a vinde clubul, chiar în perioada tensionată de la club, cu proteste ale fanilor și jucătorilor, conform unui avocat italian.

Sporstmail informează că familia regală din Qatar – Al-Thani – a făcut o ofertă de 560 de milioane de euro pentru clubul din Serie A. Situația de la Napoli este una destul de tensionată, iar conform presei italiene, jucătorii încearcă să își găsească bodyguarzi pentru a se proteja de fani.

Totul a pornit după ce jucătorii au refuzat să intre într-un cantonament cerut de De Laurentiis după egalul cu RB Salzburg din UEFA Champions League. El a amenințat că îi va amenda cu 25% din salarii pe jucători. Angelo Pisani, fost avocat al lui Diego Maradon, a discutat cu Sportsmail despre situația de la Napoli.

Champions League

UEFA Champions League. Barcelona - Napoli 3-1 / Bayern - Chelsea 4-1

ACUM 21 ORE

Pisani consideră că De Laurentiis nu mai este interesat de Napoli și are de luat o decizie dificilă privind vânzarea clubului și să rămână astfel doar cu Bari, club din Serie C pe care îl deține.

Pisani a afirmat: ”Sentimentul este că Aurelio și-a pierdut dorința de a investi la Napoli. De Laurentiis decide dacă să rămână și cu Napoli și Bari. Maradona a ales să fie un simbol pentru Napoli, De Laurentiis ar fi putut deveni și el unul. Fanii lui Napoli doresc să fie iubiți, dar el are doi copii (cluburi) și nu unul singur. Napoli și Bari nu pot fi în aceeași ligă. Președintele trebuie să decidă și să o facă rapid”.

Fotbal

Setien înainte de meciul cu Napoli: "Nu mi-a trecut prin minte că acesta este ultimul meu meci”

07/08/2020 LA 14:20
Serie A

Napoli face azi cel mai scump transfer din istoria sa! 50 milioane € + un jucător la schimb

28/07/2020 LA 06:05
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie ANapoli
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol