Sporstmail informează că familia regală din Qatar – Al-Thani – a făcut o ofertă de 560 de milioane de euro pentru clubul din Serie A. Situația de la Napoli este una destul de tensionată, iar conform presei italiene, jucătorii încearcă să își găsească bodyguarzi pentru a se proteja de fani.
Totul a pornit după ce jucătorii au refuzat să intre într-un cantonament cerut de De Laurentiis după egalul cu RB Salzburg din UEFA Champions League. El a amenințat că îi va amenda cu 25% din salarii pe jucători. Angelo Pisani, fost avocat al lui Diego Maradon, a discutat cu Sportsmail despre situația de la Napoli.
https://i.eurosport.com/2019/11/12/2715836.jpg
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Pisani consideră că De Laurentiis nu mai este interesat de Napoli și are de luat o decizie dificilă privind vânzarea clubului și să rămână astfel doar cu Bari, club din Serie C pe care îl deține.
Pisani a afirmat: ”Sentimentul este că Aurelio și-a pierdut dorința de a investi la Napoli. De Laurentiis decide dacă să rămână și cu Napoli și Bari. Maradona a ales să fie un simbol pentru Napoli, De Laurentiis ar fi putut deveni și el unul. Fanii lui Napoli doresc să fie iubiți, dar el are doi copii (cluburi) și nu unul singur. Napoli și Bari nu pot fi în aceeași ligă. Președintele trebuie să decidă și să o facă rapid”.
Serie A
Tătărușanu primește o șansă uriașă! Românul va deveni titular după accidentarea lui Maignan
24/09/2022 LA 11:33
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16