Sporstmail informează că familia regală din Qatar – Al-Thani – a făcut o ofertă de 560 de milioane de euro pentru clubul din Serie A. Situația de la Napoli este una destul de tensionată, iar conform presei italiene, jucătorii încearcă să își găsească bodyguarzi pentru a se proteja de fani.
Totul a pornit după ce jucătorii au refuzat să intre într-un cantonament cerut de De Laurentiis după egalul cu RB Salzburg din UEFA Champions League. El a amenințat că îi va amenda cu 25% din salarii pe jucători. Angelo Pisani, fost avocat al lui Diego Maradon, a discutat cu Sportsmail despre situația de la Napoli.
https://i.eurosport.com/2019/11/12/2715836.jpg
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
21/09/2021 LA 08:33
Pisani consideră că De Laurentiis nu mai este interesat de Napoli și are de luat o decizie dificilă privind vânzarea clubului și să rămână astfel doar cu Bari, club din Serie C pe care îl deține.
Pisani a afirmat: ”Sentimentul este că Aurelio și-a pierdut dorința de a investi la Napoli. De Laurentiis decide dacă să rămână și cu Napoli și Bari. Maradona a ales să fie un simbol pentru Napoli, De Laurentiis ar fi putut deveni și el unul. Fanii lui Napoli doresc să fie iubiți, dar el are doi copii (cluburi) și nu unul singur. Napoli și Bari nu pot fi în aceeași ligă. Președintele trebuie să decidă și să o facă rapid”.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53