Andrea Pirlo a vorbit la superlativ de calităţile fizice ale lui Drăguşin, după ce a jucat 20 de minute în Juventus - Dinamo Kiev.
Dus la Torino în 2018, puştiul român a impresionat, iar oficialii italieni i-au oferit imediat posibilitatea să rămână în cadrul clubului, la juniori. Interesant e că în România nimeni nu îl remarcase, el evoluând la Regal Bucureşti. Agentul său, Florin Manea, a dezvăluit că un oficial de la FCSB chiar a fost extrem de mirat că Juventus l-a păstrat, în condiţiile în care şi roş-lbaştrii îl urmăriseră, dar nu îl consideraseră un fotbalist de mare viitor.
"L-am dus la Juventus în probe şi a rămas acolo. Mă sunase cineva de la FCSB: "Cum naiba l-ai dus p-ăla la Juventus? Am trei mai buni!". L-am sunat (n.r. pe acea persoană de la FCSB) după ce a debutat în Ligă: "Zi-mi care erau ăia trei mai buni!". Eu nu mă uit la meci ca un spectator, că așa ceva poate face oricine, eu încerc să văd niște calități și un potențial de creștere", a spus Manea pentru Gazeta Sporturilor.
Premier League
Reacția incredibilă a lui Ronaldo la 24 de ore după ce Messi a câștigat al 7-lea Balon de Aur
ACUM 3 ORE

Drăguşin: "Vreau să fiu cel mai bun fundaş central din lume"

Florin Manea a vorbit şi despre ambiţia lui Drăguşin şi disponibilitatea acestuia să muncească enorm pentru a-şi atinge visul.
Fundaşul român îl are în vestiar pe Ronaldo, poate cel mai dedicat fotbalist din istorie, care îi este un model fantastic.
"<Tu ce vrei să faci? Unde crezi că poți să ajungi?>, l-am întrebat <Mă gândesc să fiu cel mai bun fundaș central din lume!>. <Da? Atunci, îl ai în față pe Cristiano Ronaldo. Singura ta șansă este să muncești ca el!>", a mai zis Manea.
Drăguşin are toate calităţile să reuşească în fotbalul mare, fiind extrem de atipic pentru un jucător român.
"E serios, e muncitor și nu ține să fie lăudat. Nu ne interesează să susținem că e un fotbalist de zeci de milioane de euro! Când l-am cunoscut, îl văzuse fratele meu întâi. M-a sunat: "Băi, e unul... Bombă! E bun de tot!". L-am văzut și eu și l-am propus la Juventus", a concluzionat agentul.
Ligue 1
Tot mai multe voci contestă victoria lui Lionel Messi din cursa pentru Balonul de Aur
ACUM 17 ORE
Fotbal
Un nou indiciu că Mbappe vrea să plece de la PSG? "Vreau Balonul de Aur, dar e un proces"
ACUM O ZI