''Absolut nu, nu putem sancţiona o idee care nu s-a materializat. Nu plănuiesc o întâlnire cu conducerile celor trei cluburi. Avem luni un birou federal, dar nu va exista nicio formă de judecată indirectă, condamnări sau răzbunări.
Noi am apărat cu hotărâre graniţele valorilor şi regulile din lumea fotbalului şi se pare că totul a revenit la normalitate. Dar este un avertisment care ne face să gândim că ceva nu funcţionează'', a declarat Gravina potrivit DigiSport.
În Anglia însă, au început deja să apară primele consecințe.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

PREMIER LEAGUE, PRIMELE MĂSURI ÎMPOTRIVA CLUBURILOR REBELE

În ceea ce reprezintă primele măsuri luate, cluburile din Big Six vor fi nevoite să renunțe la pozițiile ocupate în comitete cheie din Premier League iar președintele Richard Masters le-a cerut reprezentanților cluburilor să-și dea demisia.
Într-o zi în care grupările suporterilor au cerut schimbări majore în felul în care sunt conduse cluburile, președintele lui Chelsea, Bruce Buck, a avut parte de un nou moment neplăcut: i s-a cerut să renunțe la poziția sa din comitetul pentru nominalizări și remunerări, acolo unde deținea un rol cheie.
De asemenea, președintele lui Manchester City, Ferran Soriano și Vinai Venkatesham de la Arsenal au fost dați afară din Grupul Strategic de Consiliere al Cluburilor. De asemenea, Premier League vrea să îi îndepărteze și pe Tom Werner (Liverpool) și Ed Woodward (Manchester United) din comitetul care se ocupă cu difuzarea meciurilor.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58