Ambii jucători au primit cartonaș galben de la arbitrul Paolo Valeri după o altercație de la finalul primei reprize - iar ambii au fost suspendați pentru viitoarele meciuri din Cupa Italiei.
Romelu Lukaku avea deja un cartonaș galben primit în meciul precedent astfel că era deja suspendat pentru turul Cupei Italiei cu Juventus de săptămâna viitoare, în timp ce Zlatan Ibrahimovic va fi suspendat tot un singur meci după ce a primit al doilea galben în meciul cu Inter.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
ACUM 13 ORE
Suspendarea este valabilă doar pentru meciurile din Cupa Italiei. Totuși, Federația Italiană de Fotbal poate deschide o nouă anchetă pentru a evalua dacă a fost vorba de o discriminare pentru că autoritățile fotbalistice încă nu au analizat raportul arbitrului după incident, conform Sky Sport Italia.
Lukaku i-a transmis lui Ibrahimovic să se întâlnească cu el în afara stadionului după meci. Ca răspuns, Ibrahimovic a râs și i-a spus: ”Ok, sun-o pe mama ta!”. Această replică l-a enervat și mai tare pe belgian, însă Ibrahimovic nu s-a oprit aici și a adăugat: ”Fă prostiile tale cu voodoo!”.

CUM A AJUNS ZLATAN IBRAHIMOVIC SĂ FACĂ O ASTFEL DE REFERINȚĂ

Ibrahimovic a fost acuzat că ar fi spus astfel o remarcă rasistă, însă reprezentanții lui Ibra susțin că suedezul a negat că ar fi fost vorba de altceva, el referindu-se la o declarație dată de patronul lui Everton, fosta echipă a lui Lukaku, Farhad Moshiri.
Moshiri a declarat în ianuarie 2018 că Lukaku ar fi refuzat un nou contract pe Goodison Park după ce ar fi fost sfătuit de mama sa, care practica voodoo în Africa, să meargă la Chelsea.
Lukaku a negat ulterior aceste acuzații, precizând că este catolic și că ritualurile voodooo nu sunt permise în credința sa. De altfel, el a mers în cele din urmă la Manchester United, nu la Chelsea.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 17 ORE
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
IERI LA 10:06