Juventus redusese recent din diferența față de vârful clasamenmtului din Serie A iar echipa antrenată de Andrea Pirlo trebuia să se pregătească în același timp și de semifinala cu Inter de marți din Cupa Italiei.

Astfel, Juve s-a deplasat la Sampdoria, într-o perioadă încărcată, fără Paulo Dybala (accidentat) și Dejan Kulusevski (suspendat). De cealaltă parte, Sampdoria a ales să înceapă cu Keita Balde alături de Fabio Quagliarella în atac.

Serie A
"Războiul" Ibra - Lukaku s-a mutat pe Twitter. Belgianul a recunoscut că a greșit
ACUM 4 ORE

Juve a deschis scorul la prima ocazie semnificativă. A fost o fază bine lucrată la antrenamente, Cristiano Ronaldo trimițând excelent mingea pe flancul drept pentru Alvaro Morata pentru ca api spaniolul să îi pună mingea pe tavă lui Federico Chiesa, cel care a îndeplinit apoi o simplă formalitate pentru a face 1-0.

Ronaldo a ratat apoi două ocazii importante, prima oară șutul său puternic fiind respins peste poartă pentru ca apoi portughezul să scape de capcana la offside întinsă de gazde, însă portarul Audero a reușit să îi închidă unghiul perfect.

Sampdoria - Juventus 0-2. Bătrâna Doamnă nu renunță la titlu

Spre surprinderea nimănui, Morata a marcat, dar a fost surprins în offside după o pasă lungă a lui Leonardo Bonucci, însă Sampdoria începea să atace din ce în ce mai intens, în căutarea egalării.

Szczesny a salvat un șut excelent al lui Quagliarella iar lovitura de cap a lui Balde a fost și ea oprită de polonez.

Juventus și-a protejat avantajul toată repriză iar spre final mingea lungă trimisă de Ronaldo către Cuadrado a rezultat în columbianul trimițând la rândul lui o pasă perfectă pentru Ramsey, cel care a stabilit scorul final, 2-0 pentru campioana Italiei.

Așadar Juventus rămâne la patru puncte distanță de AC Milan, formația lui Stefano Pioli impunându-se cu 2-1 la Bologna.

Serie A
Șansă uriașă pentru Man și Mihăilă. Miliardarul Kyle Krause a venit din SUA pentru a salva Parma
ACUM 8 ORE
Serie A
Drăgușin, "vânat" intens de echipele din Europa: "Dacă te sună Real Madrid în ultima zi, îi refuzi?"
ACUM O ZI