După 5 ani magici pe Bernabeu, lui Figo i-a expirat contractul cu Real și a preferat o nouă aventură, Inter făcându-i un marcaj strâns în acea perioadă. Instalat pe banca nerazzurrilor în 2004, Mancini a insistat pentru aducerea lusitanului, dar relațiile dintre cei doi au devenit ulterior încordate.
Inter nu avea rivală la acel moment în Italia, după ce Juventus plătea tribut pentru scandalul "Calciopoli", dar, în ciuda rezultatelor, Figo s-a simțit "umilit" de tehnicianul italian. După ce ieri a evocat motivele din spatele "trădării" Barcelonei, a venit momentul ca fostul mijlocaș portughez să dezvăluie care a fost relația sa cu Mancini și cât de urât s-a comportat acesta cu el.
"La început, am avut o experiență bună, pozitivă, la Inter. Apoi, am început să am o relație proastă cu Mancini. Este un om foarte rău, e unul dintre cei care m-a umilit cel mai mult în toată cariera mea. Am suferit. Nu mai aveam 20 de ani, ci 34 sau 35 și a treibuit să trăiesc situații pe care nu ar fi trebuit să le trăiesc. Nu a fost o problemă că jucam mai puțin, la vârsta aceea știi că astfel de lucruri se pot întâmpla. Trimite-mă să joc 5 minute, pe final de meci, dar respectă-mă. Nu a fost normal ce s-a întâmplat, îi lipsea educația și respectul față de jucători, iar relația noastră a devenit una foarte proastă", a rememorat Figo, într-o discuție purtată pe Instagram cu Fabio Cannavaro.
Serie A
Gazzetta dello Sport, cuvinte mari despre Ionuț Radu! De ce românul are șanse să devină titular
02/09/2021 LA 10:25
Un profesionist desăvârșit, Figo și-a respectat contractul cu Inter. S-a retras de pe Giuseppe Meazza în 2009, la 37 de ani, și a devenit asistentul lui Mourinho, tehnician care a reușit ulterior tripla istorică (titlu, Cupă, Champions League) cu Inter.
4 titluri a câștigat Figo pe Meazza, cu Inter, deși a prins doar 105 meciuri pentru nerazzurri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Inter - Genoa 4-0. Meci magic făcut de "trădătorul" Calhanoglu și de Edin Dzeko
21/08/2021 LA 18:26
Serie A
Christian Eriksen, la un pas de plecarea de la Inter! Unde vrea să joace după infarctul suferit
10/08/2021 LA 15:57