Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fiorentina îi "închide ușa în nas" FCSB-ului. Anunțul făcut de italieni în privința lui Man

Cristian Mihală

Actualizat 05/01/2021 la 16:09 GMT+2

Fiorentina nu e dispusă să dea mai mult de 10 milioane de euro pe Dennis Man și deja a găsit o altă soluție pentru întărirea ofensivei, în contextul în care oficialii FCSB nu vor lăsa din preț.

Dennis Man, atacantul celor de la FCSB

Credit imagine: Eurosport

Fiorentina a avut mai multe tatonări în ultimele săptămâni cu oficialii grupării din Berceni și se speră că se va ajunge la un numitor comun. Formația viola e dispusă să urce oferta până la 10 milioane de euro, o sumă care l-ar transforma pe Man în cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1. Totuși, gruparea roș-albastră continuă să aibă pretenții aberante pentru un fotbalist care nu a confirmat pe termen lung, deși acest sezon este, într-adevăr, unul foarte bun.
În contextul în care nu se va renunța la suma prohibitivă de 15 milioane de euro, gruparea viola are alte planuri, cu toate că fotbalistul român era o prioritate și își dăduse deja acordul verbal pentru transfer.

Fiorentina îl vrea pe Falco în loc de Dennis Man

Tuttomercatoweb.com anunță că Fiorentina îl are în vedere și pe Falco, de la Lecce, un jucător de 28 de ani care deja a confirmat în Serie A. Man este un pariu prea riscant la suma de 15 milioane de euro, deși are avantajul vârstei.
"Clubul român cere 15 milioane de euro pentru Man, o sumă considerată nerealistă de oficialii Fiorentinei. Aceștia l-au monitorizat și îl vor pe român, dar au în vedere și alți jucători. Printre aceștia, Filippo Falco, care are o clauză la Lecce de puțin peste un milion de euro", notează tuttomercatoweb.com.
Falco poate juca mijlocaș ofensiv sau al doilea vârf, având calități foarte bune în primul rând ca "regizor". Pasele sale sunt de cele mai multe ori exacte, dar nu stă rău nici la capitolul finalizare. Din 2018, de când a sosit la Lecce, fostul internațional italian de juniori a reușit 11 goluri în 61 de partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo