Fiorentina a avut mai multe tatonări în ultimele săptămâni cu oficialii grupării din Berceni și se speră că se va ajunge la un numitor comun. Formația viola e dispusă să urce oferta până la 10 milioane de euro, o sumă care l-ar transforma pe Man în cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1. Totuși, gruparea roș-albastră continuă să aibă pretenții aberante pentru un fotbalist care nu a confirmat pe termen lung, deși acest sezon este, într-adevăr, unul foarte bun.
În contextul în care nu se va renunța la suma prohibitivă de 15 milioane de euro, gruparea viola are alte planuri, cu toate că fotbalistul român era o prioritate și își dăduse deja acordul verbal pentru transfer.

Fiorentina îl vrea pe Falco în loc de Dennis Man

Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
Tuttomercatoweb.com anunță că Fiorentina îl are în vedere și pe Falco, de la Lecce, un jucător de 28 de ani care deja a confirmat în Serie A. Man este un pariu prea riscant la suma de 15 milioane de euro, deși are avantajul vârstei.
"Clubul român cere 15 milioane de euro pentru Man, o sumă considerată nerealistă de oficialii Fiorentinei. Aceștia l-au monitorizat și îl vor pe român, dar au în vedere și alți jucători. Printre aceștia, Filippo Falco, care are o clauză la Lecce de puțin peste un milion de euro", notează tuttomercatoweb.com.
Falco poate juca mijlocaș ofensiv sau al doilea vârf, având calități foarte bune în primul rând ca "regizor". Pasele sale sunt de cele mai multe ori exacte, dar nu stă rău nici la capitolul finalizare. Din 2018, de când a sosit la Lecce, fostul internațional italian de juniori a reușit 11 goluri în 61 de partide.
Serie A
Milan nu-i prelungește contractul, dar Tătărușanu și-a găsit deja echipă în Serie A
19/11/2022 LA 06:29
Fotbal
Cum arată situația în Top 5 campionate europene înaintea Mondialului din Qatar
14/11/2022 LA 08:33