Valentin Mihăilă și Dennis Man au început meciul pe bancă și au fost introduși pe teren de Roberto D'Aversa în repriza secundă.
Fiorentina a deschis scorul în minutul 28, prin Martinez Quarta. Parma a restabilit egalitatea 5 minute mai târziu, prin Kucka, din penalty. Gazdele au lovit din nou în minutul 42, prin Milenkovic, stabilind scorul primei reprize.
Roberto D'Aversa l-a aruncat în luptă pe Valentin Mihăilă imediat după pauză, iar fostul atacant al Universității Craiova a început să pună presiune în jumătatea Fiorentinei. În minutul 62 și-a făcut apariția pe teren și Dennis Man, care l-a înlocuit pe Karamoh.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Cu ambii jucători români pe teren, Parma a egalat în minutul 72, prin Kurtic, după un assist oferit de Mihăilă.

Fiorentina - Parma 3-3. Valentin Mihăilă a marcat primul său gol în Serie A, după o fază inițiată de Dennis Man

Finalul de meci a fost exploziv, cu Mihăilă și Man în prim-plan. În minutul 90, Parma a pornit un ultim atac, iar totul a început de la Man. Mingea a ajuns în careu la Inglese, care l-a servit cu o pasă în fața porții pe Mihăilă. Atacantul român a reluat cu latul în plasă, pe lângă goalkeeper-ul Fiorentinei. A fost primul gol înscris de Mihăilă în Serie A.
Sărbătoarea Parmei a fost stricată însă în minutul 90+4, când Iacoponi și-a trimis mingea în proprie poartă. S-a încheiat 3-3, iar trupa lui Mihăilă și Man a ajuns la 17 meciuri fără victorie în Serie A.
https://i.eurosport.com/2021/03/07/3007713.jpg

Fiorentina - Parma 3-3. Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man

Valentin Mihăilă și Dennis Man au schimbat fața Parmei pe faza ofensivă, în repriza secundă. Cei doi jucători români au fost foarte activi și au reprezentat un pericol constant în jumătatea adversă.
Man și Mihăilă au intrat excelent în meci și au contribuit la golurile de 2-2 și 2-3. Valentin Mihăilă a fost răsplătit pe măsură pentru golul său, primind cea mai mare notă (7,3) din partea Sofascore, la egalitate cu Jasmin Kurtic, coechipierul său.

Cifrele lui Valentin Mihăilă din meciul Fiorentina - Parma 3-3:

  • 45 de minute jucate
  • 14 atingeri
  • 5 pase complete
  • 1 assist
  • 1 gol
Și Dennis Man a fost aproape să înscrie în minutul 87, dar lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă. La final, fostul atacant de la FCSB a primit nota 6,4.

Cifrele lui Dennis Man din meciul Fiorentina - Parma 3-3:

  • 28 de minute jucate
  • 19 atingeri
  • 10 pase complete
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02