După ce Pirlo i-a oferit debutul în Champions League și Serie A, a venit rândul ca Radu Drăgușin să evolueze și în Cupa Italiei.
Tehnicianul campioanei Italiei a aliniat o formulă cu destule rezerve în meciul cu Genoa, prilej pentru internaționalul nostru să evolueze în centrul apărării, lângă veteranul Chiellini, revenit după accidentare.
În urma prestației sale din meciul cu Genoa, Drăgușin a primit nota 7,5 din partea FotMob.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Florin Manea, noi informații despre Radu Drăgușin

”E un vis ce se petrece acum cu Radu! E un băiat serios, cu capul pe umeri, nu caută publicitate, e modest. Peste o săptămână voi dezvălui contractul cu Juventus. Pentru el va fi bine, a demonstrat, muncește, nu se mulțumește cu puțin. El este cel mai mare critic al său, și aseară am vorbit cu el, spunea ba că a greșit acolo, ba că putea să facă aia mai bine...”, a declarat Manea pentru DigiSport.
”Ați văzut cum s-a băgat cu capul în gheata adversarului, nu poți să joci la nivelul acesta fără sacrificii. Încă are 17 ani, dar va ajunge foarte sus pentru că are dorință și caracter. Toți de la Juve îl ajută, sunt nume imense, campioni mondiali, Baloane de Aur, este într-o atmosfera bună. Știe și el că e la o echipă cu pretenții mari.
Toți care au plecat nu prea au rupt gura târgului, de aceea i-am zis: fii tu excepția de la regulă, nu ca aceia care atunci când dau de greu, zic că nu mai pot, vreau acasă”, a precizat el.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51