După ce Pirlo i-a oferit debutul în Champions League și Serie A, a venit rândul ca Radu Drăgușin să evolueze și în Cupa Italiei.
Tehnicianul campioanei Italiei a aliniat o formulă cu destule rezerve în meciul cu Genoa, prilej pentru internaționalul nostru să evolueze în centrul apărării, lângă veteranul Chiellini, revenit după accidentare.
În urma prestației sale din meciul cu Genoa, Drăgușin a primit nota 7,5 din partea FotMob.
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
ACUM 19 ORE

Florin Manea, noi informații despre Radu Drăgușin

”E un vis ce se petrece acum cu Radu! E un băiat serios, cu capul pe umeri, nu caută publicitate, e modest. Peste o săptămână voi dezvălui contractul cu Juventus. Pentru el va fi bine, a demonstrat, muncește, nu se mulțumește cu puțin. El este cel mai mare critic al său, și aseară am vorbit cu el, spunea ba că a greșit acolo, ba că putea să facă aia mai bine...”, a declarat Manea pentru DigiSport.
”Ați văzut cum s-a băgat cu capul în gheata adversarului, nu poți să joci la nivelul acesta fără sacrificii. Încă are 17 ani, dar va ajunge foarte sus pentru că are dorință și caracter. Toți de la Juve îl ajută, sunt nume imense, campioni mondiali, Baloane de Aur, este într-o atmosfera bună. Știe și el că e la o echipă cu pretenții mari.
Toți care au plecat nu prea au rupt gura târgului, de aceea i-am zis: fii tu excepția de la regulă, nu ca aceia care atunci când dau de greu, zic că nu mai pot, vreau acasă”, a precizat el.
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24
Serie A
Noul Juventus începe cu Dybala! "La Joya" prelungește până în 2025
05/10/2021 LA 10:49