Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FOTO. Radu Drăgușin a sărbătorit primul trofeu la Juventus cu Ronaldo și Chiellini

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/01/2021 la 07:47 GMT+2

Juventus a câștigat SuperCupa Italiei după victoria cu Napoli iar Radu Drăgușin a sărbătorit alături de colegii săi primul trofeu cucerit în tricoul Bătrânei Doamne.

Radu Drăgușin

Credit imagine: Getty Images

Bătrâna Doamnă a câștigat Supercupa Italiei, după ce s-a impus cu 2-0 în fața lui Napoli, grație golurilor înscrise de Cristiano Ronaldo și Alvaro Morata în repriza secundă.
Radu Drăgușin, Cristiano Ronaldo
Acesta a fost primul trofeu cucerit sub comanda lui Andrea Pirlo dar și primul mare succes al lui Radu Drăgușin la clubul din Torino. Chiar dacă nu a fost introdus de Pirlo pe parcursul partidei, antrenorul alegând să meargă până la final pe formula clasică Chiellini-Bonucci, Drăgușin a sărbătorit alături de colegii săi în vestiar. Printre aceștia, Cristiano Ronaldo și Chiellini.
Radu Dragusin, Giorgio Chiellini

CRISTIANO RONALDO, CEL MAI BUN MARCATOR DIN ISTORIA FOTBALULUI

După 0-0 la pauză, Juventus a ieșit mult mai montată de la vestiare și a început să controleze clar partida. Același Ronaldo a ieșit la rampă la jumătatea reprizei a doua și a marcat cu un șut din careu.
Dar nu a fost orice gol. A fost golul cu numărul 760 din cariera lui CR7, cu care a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului (în meciurile oficiale). Starul portughez l-a depășit în ierarhia all-time pe Josef Bican.
Lozano a trecut pe lângă egalare în minutul 90+5, când șutul său trimis la firul ierbii a fost respins salvator de goalkeeper-ul lui Juventus. Alvaro Morata a risipit orice urmă de emoție venită din tabăra "bianconerilor" la faza următoare. Atacantul iberic a scăpat singur cu portarul Ospina și l-a învins cu mult calm.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo