Juventus și-a trecut în palmares cea de-a 9-a Supercupă a Italiei din istoria clubului.

Bătrâna Doamnă a câștigat Supercupa Italiei, după ce s-a impus cu 2-0 în fața lui Napoli, grație golurilor înscrise de Cristiano Ronaldo și Alvaro Morata în repriza secundă.

Serie A
"Războiul" Ibra - Lukaku s-a mutat pe Twitter. Belgianul a recunoscut că a greșit
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975493.jpg

Acesta a fost primul trofeu cucerit sub comanda lui Andrea Pirlo dar și primul mare succes al lui Radu Drăgușin la clubul din Torino. Chiar dacă nu a fost introdus de Pirlo pe parcursul partidei, antrenorul alegând să meargă până la final pe formula clasică Chiellini-Bonucci, Drăgușin a sărbătorit alături de colegii săi în vestiar. Printre aceștia, Cristiano Ronaldo și Chiellini.

https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975492.jpg

CRISTIANO RONALDO, CEL MAI BUN MARCATOR DIN ISTORIA FOTBALULUI

După 0-0 la pauză, Juventus a ieșit mult mai montată de la vestiare și a început să controleze clar partida. Același Ronaldo a ieșit la rampă la jumătatea reprizei a doua și a marcat cu un șut din careu.

Dar nu a fost orice gol. A fost golul cu numărul 760 din cariera lui CR7, cu care a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului (în meciurile oficiale). Starul portughez l-a depășit în ierarhia all-time pe Josef Bican.

Lozano a trecut pe lângă egalare în minutul 90+5, când șutul său trimis la firul ierbii a fost respins salvator de goalkeeper-ul lui Juventus. Alvaro Morata a risipit orice urmă de emoție venită din tabăra "bianconerilor" la faza următoare. Atacantul iberic a scăpat singur cu portarul Ospina și l-a învins cu mult calm.

Serie A
Șansă uriașă pentru Man și Mihăilă. Miliardarul Kyle Krause a venit din SUA pentru a salva Parma
ACUM 8 ORE
Serie A
Drăgușin, "vânat" intens de echipele din Europa: "Dacă te sună Real Madrid în ultima zi, îi refuzi?"
ACUM O ZI