Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Francesco Totti a devenit impresar. Primul jucător semnat de legendarul Totti este de la Juventus

Ion Alexandru

Actualizat 31/07/2020 la 12:59 GMT+3

Cu câteva zile înaintea meciului din Juventus și Roma, Totti a dat prima lovitură ca impresar. Fostul căpitan al Romei a reușit să semneze un contract de impresariere cu unul dintre cei mai talentați puști din Italia. Are numărul 10 ca și Totti și este starul lui Juventus u16.

Francesco Totti, 2020

Credit imagine: Getty Images

Francesco Totti și Juventus au o rivalitate lungă, dar destinul îl face pe fostul căpitan de la Roma să-și înceapă cariera de impresar la Vinovo. Locul de cantonament al lui Juventus a fost gazda semnării primul contract de impresar al lui Totti. Unul dintre cei curtați jucători de juniorii lui Juventus, Luis Hasa a semnat un contract de reprezentare cu Totti. Puștiul de 16 ani este născut în apropiere de Roma din părinți albanezi a făcut un sezon excelent în tricoul echipei sub 16 ani de la Juventus.

Totti a semnat cu numărul 10 de la Juve

Luis Hasa are dublă cetățenie, italiană și albaneză, și a debutat deja în naționala sub 16 ani a Italiei. Puștiul de la Juve a primit o caraterizare măgulitoare din partea antrenorului său, fostul fundaș de la Lazio Paolo Beruatto.
Luis este un mijlocaș modern, cu viziune, viteză și personalitate. Viitorul este al lui!
Puștiul născut în 2004 a reușit 6 goluri și 11 pase de gol în acest sezon pentru Juventus u16.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo