Potrivit presei din Italia, fostul mijlocaș ofensiv a prezentat simptome specifice coronavirusului în ultimele zile, dar acum starea lui de sănătate deja s-a îmbunătățit.

Totti nu s-a simțit bine și, în cele din urmă, a decis să-și facă testul COVID. Potrivit Gazzetta dello Sport, rezultatul său a ieșit pozitiv, la fel ca și cel al soției sale, Ilary.

Serie A
Ibrahimovic lovește din nou! Starul suedez și-a alcătuit echipa ideală. Fantastic ce a ieșit
ACUM 8 ORE

Francesco Totti, testat pozitiv cu COVID

Jurnaliștii italieni anunță că legendarul jucător al Romei a avut febră și s-a simțit slăbit în ultima săptămână, însă acum deja se simte mult mai bine.

Nu este pentru prima oară când familia lui Totti se confruntă cu COVID. Fostul campion mondial a primit o veste teribilă luna trecută. Tatăl său, Lorenzo, a decedat la vârsta de 76 de ani, după ce a fost infectat cu coronavirus.

Francesco Totti este o adevărată legendă pe Olimpico. El a evoluat întreaga carieră la AS Roma, între 1992 și 2017, reușind să înscrie 307 goluri, să ofere 183 de assist-uri și să cucerească 5 trofee.

Totti a bifat performanțe impresionante și la naționala Italiei, alături de care a câștigat Campionatul Mondial în 2006.

Serie A
Ce șansă pentru Radu Drăgușin! Va debuta, la 18 ani, pentru Juventus. Ce scrie Gazzetta dello Sport
ACUM 11 ORE
Serie A
Milan a anunțat cât va lipsi Ibrahimovic. Suedezul va absenta într-o perioadă cheie pentru club
ACUM 13 ORE