Potrivit presei din Italia, fostul mijlocaș ofensiv a prezentat simptome specifice coronavirusului în ultimele zile, dar acum starea lui de sănătate deja s-a îmbunătățit.
Totti nu s-a simțit bine și, în cele din urmă, a decis să-și facă testul COVID. Potrivit Gazzetta dello Sport, rezultatul său a ieșit pozitiv, la fel ca și cel al soției sale, Ilary.

Francesco Totti, testat pozitiv cu COVID

Serie A
Ofertă de ultimă oră primită de Parma pentru Dennis Man. Italienii au dat răspunsul pe loc
ACUM 7 ORE
Jurnaliștii italieni anunță că legendarul jucător al Romei a avut febră și s-a simțit slăbit în ultima săptămână, însă acum deja se simte mult mai bine.
Nu este pentru prima oară când familia lui Totti se confruntă cu COVID. Fostul campion mondial a primit o veste teribilă luna trecută. Tatăl său, Lorenzo, a decedat la vârsta de 76 de ani, după ce a fost infectat cu coronavirus.
Francesco Totti este o adevărată legendă pe Olimpico. El a evoluat întreaga carieră la AS Roma, între 1992 și 2017, reușind să înscrie 307 goluri, să ofere 183 de assist-uri și să cucerească 5 trofee.
Totti a bifat performanțe impresionante și la naționala Italiei, alături de care a câștigat Campionatul Mondial în 2006.
Serie A
Salernitana a promovat în Serie A, dar clubul trebuie vândut urgent, fiind deținut de Claudio Lotito
IERI LA 16:41
Serie A
Milan și-a lansat noul echipament pentru sezonul 2021/2022
IERI LA 08:55