Franck Ribery (36 de ani) a fost suspendat trei etape de către Comisia de Disciplină a Federației Italiene de Fotbal, după reacțiile din timpul partidei Fiorentina – Lazio, scor 1-2. Vincenzo Montella (45 de ani), antrenorul gazdelor, nu a scăpat nici el.
Nu își va putea ajuta echipa de pe bancă, pentru o etapă și va fi nevoit să plătească și o amendă de 15.000 de euro. Problemele lui Ribery au început în minutul 75 al partidei, când a fost schimbat cu Kevin-Prince Boateng. Nervos pe faptul că a fost înlocuit, mijlocașul l-a împins pe unul dintre asistenți. Starea de nervozitate s-a accentuat la finalul meciului, când Ribery a continuat să protesteze, nemulțumit fiind de faptul că golul victoriei oaspeților a fost marcat după un fault care trebuia acordat în favoarea Fiorentinei. Centralul partidei i-a arătat cartonașul roșu în minutul 90+7.
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
ACUM 12 ORE
”Eram furios şi regret ce s-a întâmplat. Sper că vor înţelege care era starea mea atunci. Vreau mai multă atenţie pentru Fiorentina, la fel ca și în cazul altor cluburi. Eu îmi doresc să fiu în teren mereu şi să-mi ajut colegii. De aceea am venit aici, pentru acest oraş şi pentru echipă. ” , declara Ribery înainte să afle verdictul Comisiei de Disciplină.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 20 ORE
Fotbal
Moruțan și Cicâldău, meci excelent pentru Galatasaray, cu Lazio. Concluziile lui Fatih Terim
ACUM 21 ORE