Franck Ribery (36 de ani) a fost suspendat trei etape de către Comisia de Disciplină a Federației Italiene de Fotbal, după reacțiile din timpul partidei Fiorentina – Lazio, scor 1-2. Vincenzo Montella (45 de ani), antrenorul gazdelor, nu a scăpat nici el.
Nu își va putea ajuta echipa de pe bancă, pentru o etapă și va fi nevoit să plătească și o amendă de 15.000 de euro. Problemele lui Ribery au început în minutul 75 al partidei, când a fost schimbat cu Kevin-Prince Boateng. Nervos pe faptul că a fost înlocuit, mijlocașul l-a împins pe unul dintre asistenți. Starea de nervozitate s-a accentuat la finalul meciului, când Ribery a continuat să protesteze, nemulțumit fiind de faptul că golul victoriei oaspeților a fost marcat după un fault care trebuia acordat în favoarea Fiorentinei. Centralul partidei i-a arătat cartonașul roșu în minutul 90+7.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 38 MINUTE
”Eram furios şi regret ce s-a întâmplat. Sper că vor înţelege care era starea mea atunci. Vreau mai multă atenţie pentru Fiorentina, la fel ca și în cazul altor cluburi. Eu îmi doresc să fiu în teren mereu şi să-mi ajut colegii. De aceea am venit aici, pentru acest oraş şi pentru echipă. ” , declara Ribery înainte să afle verdictul Comisiei de Disciplină.
Premier League
Arsenal nu renunță la Vlahovic! Suma uriașă pe care sunt dispuși să o investească în transfer
11/01/2022 LA 07:30
Serie A
Inter a revenit pe primul loc în Serie A, după ce s-a impus la limită în derby-ul cu Lazio
09/01/2022 LA 21:40