Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Furia lui Conte! Antrenorul lui Inter a închis jucătorii în vestiar după înfrângerea cu Bologna

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/07/2020 la 15:06 GMT+3

Antonio Conte a reacționat dur față de elevii săi și i-a încuiat în vestiar după înfrângerea surprinzătoare în fața Bologniei în Serie A.

Antonio Conte

Credit imagine: Getty Images

Inter încerca să-și păstreze în viață șansele la titlu însă a pierdut acasă cu Bolognia, înfrângere ce pare să fi încheiat orice speranță la un nou Scudetto. Nerrazzuri aveau nevoie de o victorie pentru a se ”apropia” la opt puncte, însă au pierdut cu 2-1 în fața echipei clasate pe locul 12.
”Dezamăgirea este enormă, cel puțin din punctul meu de vedere. Sper ca această dezamăgire pe care o simt eu să se regăsească și la jucători măcar 1%”, a declarat Conte.
”Sunt nervos pe mine pentru că eu sunt managerul. Am responsabilități, eu gestionez situația și în primul rând sunt nemulțumit față de mine. Apoi cred că jucătorii trebuie să fie la fel”, a continuat el.
Romelu Lukaku a deschis scorul în minutul 22 iar gazdele erau încrezătoare mai ales după eliminarea lui Roberto Soriano de la Bologna în repriza secundă. Totuși, Lautaro Martinez a ratat un penalty doar cinci minute mai târziu iar acest lucru a declanșat declinul lui Inter.
Musa Jawara a egalat în minutul 74 pentru ca apoi Alessandro Bastoni să fie și el eliminat. Inter a părut vulnerabilă în apărare iar Bologna a profitat în minutul 80 când a marcat prin Musa Barrow. După acest rezultat Inter este la 11 puncte de Juventus, pe locul trei.

Avertismentul lui Antonio Conte

Conte a fost furios și conform Daily Mirror a încuiat jucătorii în vestiar după meci pentru mai bine de o oră ca să își exprime nemulțumirea.
”Este primul an la Inter și am luat o situație care poate fi îmbunătățită în multe locuri. În același timp, toată lumea trebuie contestată, începând cu mine”, a declarat el la conferința de presă de după meci.
Conte a transmis și un avertisment în public jucătorilor: ”De aici înainte cu toții trebuie să demonstrăm că merităm să fim la Inter. În caz contrar se vor lua alte decizii”, a concluzionat el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo