Inter încerca să-și păstreze în viață șansele la titlu însă a pierdut acasă cu Bolognia, înfrângere ce pare să fi încheiat orice speranță la un nou Scudetto. Nerrazzuri aveau nevoie de o victorie pentru a se ”apropia” la opt puncte, însă au pierdut cu 2-1 în fața echipei clasate pe locul 12.
”Dezamăgirea este enormă, cel puțin din punctul meu de vedere. Sper ca această dezamăgire pe care o simt eu să se regăsească și la jucători măcar 1%”, a declarat Conte.
”Sunt nervos pe mine pentru că eu sunt managerul. Am responsabilități, eu gestionez situația și în primul rând sunt nemulțumit față de mine. Apoi cred că jucătorii trebuie să fie la fel”, a continuat el.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
Romelu Lukaku a deschis scorul în minutul 22 iar gazdele erau încrezătoare mai ales după eliminarea lui Roberto Soriano de la Bologna în repriza secundă. Totuși, Lautaro Martinez a ratat un penalty doar cinci minute mai târziu iar acest lucru a declanșat declinul lui Inter.
Musa Jawara a egalat în minutul 74 pentru ca apoi Alessandro Bastoni să fie și el eliminat. Inter a părut vulnerabilă în apărare iar Bologna a profitat în minutul 80 când a marcat prin Musa Barrow. După acest rezultat Inter este la 11 puncte de Juventus, pe locul trei.

Avertismentul lui Antonio Conte

Conte a fost furios și conform Daily Mirror a încuiat jucătorii în vestiar după meci pentru mai bine de o oră ca să își exprime nemulțumirea.
”Este primul an la Inter și am luat o situație care poate fi îmbunătățită în multe locuri. În același timp, toată lumea trebuie contestată, începând cu mine”, a declarat el la conferința de presă de după meci.
Conte a transmis și un avertisment în public jucătorilor: ”De aici înainte cu toții trebuie să demonstrăm că merităm să fim la Inter. În caz contrar se vor lua alte decizii”, a concluzionat el.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
17/05/2022 LA 10:06