Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gattuso începe reconstrucția. Napoli, aproape de primele două transferuri din această iarnă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 08/01/2020 la 14:47 GMT+2

Napoli negociază cu Celta Vigo pentru aducerea lui Stanislav Lobotka. Echipa italiană lucrează în paralel și pentru sosirea lui Diego Demme de la RB Leipzig.

Gennaro Gattuso, allenatore del Napoli, in Napoli-Inter

Credit imagine: Getty Images

Gennaro Gattuso încearcă să își întărească echipa la mijloc pentru a putea reveni la vârful clasamentului din Serie A după o primă jumătate de sezon dificilă.
Napoli se află în discuții cu Celta Vigo pentru mijlocașul slovac Lobotka de mai multe săptămâni iar în ultimele două zile clubul italian și-a mărit oferita până la 20 de milioane de euro plus bonusuri pentru jucătorul de 25 de ani, conform Calciomercato.
Kapitän Diego Demme erzielte das 1:0 für Leipzig in St. Petersburg
De asemenea, echipa din sudul Italiei se află în discuții cu RB Leipzig pentru mijlocașul Diego Demme. Jucătorul de 28 de ani ar costa în jur de 13 milioane de euro.
Conform SportItalia, cele două părți aproape pentru a ajunge la un acord pentru Demme. Germanul joacă la Leipzig din 2014 și are și cetățenie italiană, tatăl său fiind un mare fan Napoli. De altfel, el a primit prenumele de la Diego Maradona.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo