Fără victorie în ultimele șase meciuri din campionat, jucătorii lui Napoli sunt tot mai debusolați, iar scandalul cu patronul De Laurentiis nu a ajutat deloc din perspectiva unei eventuale reveniri deasupra liniei de plutire. Înfrângerea din weekend de pe teren propriu împotriva celor de la Bologna (1-2) pare că a fost picătura care a umplut paharul pentru oficialii lui Napoli. După ce De Laurentiis a amendat mai mulți jucători din echipă, în frunte cu Allan, se pare că toată atenția lui se îndreaptă acum către banca tehnică.
Potrivit celor de la Gazetta dello Sport, poziția lui Ancelotti este din ce în ce mai incertă, iar principalul înlocuitor pentru restul sezonului ar putea fi chiar un mare rival al formației napoletane. Este vorba despre Gennaro Gattuso (41 ani), care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la AC Milan. Fostul mijlocaș a și antrenat formația de pe San Siro timp de două sezoane, însă nu a avut rezultate nemaipomenite. Gattuso ar putea s-o antreneze pe Napoli până la vară, din poziția de interimar.
https://i.eurosport.com/2019/12/03/2729384.jpg
Scottish Premiership
Ianis Hagi are un nou antrenor! Cine i-a luat locul lui Gerrard la Rangers
18/11/2021 LA 17:17
Napoli nu este însă singura echipă care și-l dorește pe fostul internațional italian. Fiorentina este un alt nume din Serie A care l-ar putea aduce pe Gattuso pe bancă. Cu siguranță, oferta lui Napoli este mult mai tentantă, din prisma prezenței echipei în Champions League.
Mertens și colegii săi se află pe locul 2 în grupă, cu o singură rundă rămasă. Napoli va juca acasă partida cu Genk, în timp ce Liverpool se va deplasa la Salzburg. Ca să fie siguri de calificare, italienii au nevoie de o victorie cu formația belgiană, unde joacă și Ianis Hagi.
Premier League
Ianis Hagi, "interzis" la Aston Villa! Detaliul care s-a aflat abia astăzi în presa engleză
12/11/2021 LA 14:04
Scottish Premiership
Un fost campion mondial, dispus să o preia pe Rangers! Cine l-ar putea antrena pe Ianis Hagi
11/11/2021 LA 18:59