Într-un interviu acordat ieri pentru CNN, Dybala a dezvăluit că Juventus nu i-a făcut încă o propunere de prelungire a contractului scadent în 2022. Lucru care a surprins, în condițiile în care "Bătrâna Doamnă" a anunțat prin vocea directorului sportiv că părțile s-au așezat la masa tratativelor.
Gazzetta dello Sport a "săpat" pe marginea subiectului și a aflat că, cel mai probabil, vârful sud-american a ascuns adevărul. Asta pentru că Juve i-a făcut o ofertă extrem de tentantă, de 12 milioane de euro/anual. Un salariu mult mai bun decât cel din prezent, în condițiile în care "La Joya" e retribuit acum cu "doar" 7,3 milioane de euro/stagiune.
În mod neașteptat, Dybala a refuzat propunerea, tranmițându-le șefilor torinezilor că nu va semna o extensie a prezentei înțelegeri decât dacă va fi remunerat cu 15 milioane de euro/an.
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02

Dybala, în atenția lui Barcelona și United

Pretențiile lui Dybala pot să pară exagerate, însă acestea trebuie privite în context.
Vara trecută, tot salariul a fost cel care a fost marea problemă în cazul transferului la Tottenham, deși cele două cluburile aproape că bătuseră palma pentru suma mutării. Dybala a continuat în cele din urmă la Juve și l-a convins pe Sarri că poate fi o piesă importantă în angrenajul echipei.
După un sezon excelent, Juve a vrut să îl securizeze cu un nou contract, însă Dybala "joacă tare". Asta pentru că știe și faptul că în ultimele luni Barcelona și Manchester United s-au interesat de transferul său.
În cazul în care nu va semna prelungirea, "Bătrâna Doamnă" ar putea să fie interesată de cele două oferte, deși inițial nu lua în calcul să îl cedeze. Altfel, în iarna anului viitor, Dybala poate semna din postura de jucător intrat în ultimele șase luni de contract cu orice echipă, fără ca Juve să primească vreun ban.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
Juventus şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul viitor! Ce design vor avea tricourile torinez
18/05/2021 LA 11:47
Serie A
Dybala pare decis să plece de la Juventus și a ales unde vrea să joace! Reacția lui Andrea Pirlo
12/04/2021 LA 17:08