Conform cotidianului sportiv din Peninsulă, Cardinale a semnat contractul pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni la AC Milan de la o altă firma americană, Elliott Management Corporation, anunţul oficial fiind aşteptat în următoarele ore, chiar dacă este mai probabil ca acesta să fie făcut în cursul zilei de miercuri.
RedBird Capital Partners este un fond de investiţii deja implicat activ în sport, cu sediu la New York.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Semnarea contractului iniţial este doar un prim pas în cadrul acestei tranzacţii, a cărei finalizare va dura mai mult, adaugă Gazzetta. Cel mai probabil, din septembrie putem vorbi de încheierea tranzacției.

Elliott Management Corporation, în incapacitate de plată

Elliott Management Corporation, care a preluat-o pe AC Milan în 2018, după ce proprietarul chinez al acestuia, Li Yonghong, a intrat în incapacitate de plată, va rămâne în acţionariatul clubului italian.
Gruparea "rossonera" a cunoscut cea mai frumoasă perioadă din istoria sa sub patronajul omului de afaceri italian Silvio Berlusconi, înainte de a fi preluată de Li Yonghong în 2017, în schimbul sumei de 740 de milioane de euro.
Fost premier al Italiei, Berlusconi a condus-o timp de trei decenii pe AC Milan, care a cucerit în perioada respectivă 29 de trofee, între care 8 titluri de campioana a Italiei şi 5 titluri de campioană a Europei.
Silvio Berlusconi patronează în prezent un alt club italian, Monza, care a promovat în premieră în prima ligă italiană, în această vară.
Sursa: Agerpres
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
30/06/2022 LA 14:57