Articol scris de Răzvan Cîrceag
Tehnicianul care i-a antrenat pe bianconeri până în 2019 nu are o relație bună cu Ronaldo, iar portughezul le-a dezvăluit deja colegilor din vestiar că va pleca în vară. Potrivit Il Messaggero, lusitanul nu intră în planurile noului staff tehnic, care nu vrea o echipă construită în jurul unui singur jucător. De partea cealaltă, CR7 nu vrea să colaboreze cu Allegri, astfel că despărțirea e iminentă.

Care este prețul lui Cristiano Ronaldo

Fotbal
Cristiano Ronaldo, ademenit cu o ofertă imensă! Unde este așteptat
ACUM 19 ORE
Gazzetta dello Sport a anunțat că viitorul superstarului portughez va fi descis în urma unei discuții pe care Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo, și șefii lui Juventus o vor avea. Iar italienii sunt gata să accepte o ofertă de 29 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo. Un preț pe care Manchester United sau PSG îl pot achita cu ușurința dacă își doresc serviciile portughezului. Atacantul se află în ultimul an de contract.
101 goluri și 22 de assist-uri în 133 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Mai mult, este de departe cel mai bun marcator portughez din istoria Seriei A, cu 81 de reușite. În top este urmat de Rui Costa cu 42 de goluri.

De ce nu îl vrea Allegri pe Ronaldo

Jurnaliștii de la La Repubblica au descoperit că plecarea lui Allegri de la Juventus s-a datorat neînțelegerilor cu preșdintele Andrea Agnelli, în privința lui Cristiano Ronaldo. Antrenorul ar fi solicitat să-l vândă urgent pe portughez, la numai un an de la transferul său de la Real Madrid.
Motivul invocat de tenhnician a fost că Ronaldo blochează ascensiunea tinerilor jucători pe care el intenționa să se bazeze mai mult în sezoanele următoare. Cu toate acestea, Agnelli nu a fost de acord cu despărțirea de Cristiano, iar Allegri a părăsit clubul și a fost înlocuit cu Maurizio Sarri.
Potrivit Gazzettei dello Sport, viziunea lui Allegri nu s-a schimbat, iar italianul va solicita din nou conducerii să-l vândă pe Cristiano. De această dată, Allegri ar putea avea câștig de cauză, ținând cont de ultimele evenimente de la echipă.
Max Allegri își dorește să transforme Juventus într-o echipă tânără, cu forțe proaspete, formată din jucători precum De Ligt, Chiesa, Kulusevski și, de ce nu, Radu Drăgușin. Fundașul român și-a prelungit recent contractul cu piemontezii și ar putea reprezenta o soluție pentru defensiva bianconerilor.
Allegri și-a făcut un renume pe banca lui Juve, în perioada 2014-2019, în care a cucerit an de an titlul în Serie A și a ajuns în 2 finale UEFA Champions League. În prima perioadă petrecută la Torino, Allegri a câștigat 11 trofee: 5 titluri în Serie A, 4 Cupe și 2 Supercupe ale Italiei.
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM 21 ORE
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34