Gazzetta dello Sport anunță azi că Dybala nu va merge la Inter, deși marea rivală a lui Juve îi pregătise un salariu de top. Nici Atletico Madrid, altă echipă interesată de starul sud-american, nu va fi aleasă de jucător, care preferă Premier League.
Conform sursei citate, cel poreclit "La Joya" are de ales între Arsenal și Newcastle. Evident, prioritate ar avea "tunarii", care au șanse bune să prindă un loc de Champions League. În caz contrar, varianta St.James' Park ar putea fi foarte tentantă, fiind cea mai bună din punct de vedere financiar. În plus, Eddie Howe a primit promisiuni ferme că va avea un buget considerabil de transferuri, astfel că Newcastle se poate lupta, de la anul, pentru un loc în top 6.
Interesant e că Dybala a fost în trecut dorit și de Tottenham, Daniel Levy insistând pentru această mutare. Conte este un garant al performanței, dar rămâne de văzut în ce măsură Spurs se va implica în această luptă, în contextul în care Kulusevksi are un randament fantastic și și-a securizat locul în ofensivă, alături de Kane și Son. În cazul în care englezul ar pleca, atunci cu siguranță că Tottenham va deveni și ea o variantă pentru Dybala.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
ACUM 3 ORE
Trebuie spus că jurnaliștii italieni mai susțin că Milan e și ea pe fir și, spre deosebire de Inter, Dybala nu ar fi refuzat din start echipa lui Pioli. Totuși, "diavolul" rămâne ca o variantă de rezervă, prioritar pentru fotbalist fiind să ajungă în cel mai puternic campionat din lume, Premier League.
CITEȘTE ȘI:
BILD ANUNȚĂ DOUĂ SUPER-TRANSFERURI PENTRU BAYERN, PENTRU A REVENI LA STRĂLUCIREA DIN PERIOADA FLICK

Juventus a confirmat despărțirea de Dybala

Paulo Dybala mai are contract cu Juventus doar până la finalul acestui sezon. În ultimele luni, oficialii 'Bătrânei Doamne' au negociat o prelungire a înțelegerii cu fotbalistul de 28 de ani, iar la un moment dat părea că cele două părți s-ar fi înțeles.
În toamna anului trecut, italienii i-au oferit un salariu mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent, care putea ajunge până la 10 milioane de euro. Ulterior, aceștia s-au răzgândit și i-au făcut o ofertă diferită, fotbalistul nefiind de acord cu salariul mai mic pe care i-l propuneau.
Potrivit Gazzetta dello Sport, acum două săptămâni a avut loc o discuție finală, la sediul clubului Juventus, cele două părți neajungând la un acord. Astfel, argentinianul va rămâne liber de contract pe 1 iulie, după 7 ani petrecuți în tricoul "Bătrânei Doamne". De altfel, oficialii bianconerilor au și confirmat, între timp, despărțirea iminentă.
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
ACUM 4 ORE
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
ACUM 8 ORE