La Fiorentina din 2016, vârful vrea să facă pasul către un club mare și a cerut să fie lăsat să se transfere în această fereastră de mercato, care se va încheia lunea viitoare.
"Rocco Commisso a renunțat și el la gândul că îl va păstra pe Federico Chiesa. Acesta vrea să plece de la Fiorentina și a trimis un mesaj clar conducerii. Nu a fost o cerere, ci o rugăminte: lăsați-mă să plec", anunță Gazzetta dello Sport.
De altfel, dacă până acum patronul grupării viola a spus mereu că fiului Enrico Chiesa face parte din planurile de viitor ale clubului, de această dată discursul său s-a schimbat, semn că a înțeles că nu îl mai poate bloca pe tânărul atacant de 22 de ani.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
IERI LA 05:15
"Cu Chiesa se poate întâmpla orice, vom vedea în săptămâna viitoare", a spus ieri Commisso pentru sursa citată.

Pirlo îl vrea neapărat pe Chiesa la Juventus

În pole-position pentru transfer se află Juventus, Pirlo fiind un mare admirator al tânărului jucător.
Antrenorul bianconerilor l-a vrut și pe Tonali, dar în cele din urmă campioana ultimilor nouă ani din Serie A l-a ratat pe fostul mijlocaș al Bresciei.
Fiorentina cere aproximativ 40 de milioane de euro, se pare, pentru Chiesa, o sumă deloc ușor de acoperit. Totuși, piemontezii speră să îl vândă în următoarele zile pe Douglas Costa și să facă rost de o parte din suma de transfer.
"Mingea e la Juve, în acest moment. "Bătrâna Doamnă" speră să-l vândă pe Douglas Costa cât mai curând posibil pentru a obține banii pentru Federico", mai scrie Gazzetta dello Sport.
10 goluri și 9 assisturi în sezonul trecut, doar în campionat, pentru gruparea viola. Tânărul de 22 de ani e un fotbalist foarte versatil, putând evolua pe orice poziție în atac (atât vârf central, cât și atacant de bandă).
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Serie A
#Voce Serie A revine cu nopțile ei magice
13/08/2022 LA 08:03