PSG și Manchester United sunt două formații interesate de CR7, dar în discuție a apărut și varianta Sporting, clubul care l-a lansat, la dorința specială a mamei starului. Totuși, acesta va continua la Torino, garantează Gazzetta dello Sport, care prezintă argumentele pentru o astfel de decizie, chiar dacă "Bătrâna Doamnă" nu va prinde Champions League. Momentan, bianconerii sunt pe 5, cu două etape rămase de disputat din Serie A.

Ronaldo, avantaje peste avantaje la Juventus

"Salariul monstru și avantaje fiscale: motivul pentru care Ronaldo nu va părăsi Juventus", e titlul dat de sursa citată, care apoi face o analiză a motivelor care vor face imposibilă plecarea.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 3 ORE
"Faptul că a ajuns la 100 de goluri în alb și negru este unul dintre puținele motive de zâmbete pentru Ronaldo, într-un sezon plin de eșecuri pe teren. El a ajuns să nu mai fie bine privit nici în vestiar, după ce privilegiile campionului portughez au început să îi enerveze pe colegii săi de echipă (n.r. detalii aici). În alte condiții ar exista toate argumentele din lume pentru o separare în vară, dar Ronaldo va rămâne la Juve. Îi poate garanta cineva un salariu net de 31 de milioane de euro/an? Juventus nu ține cu orice preț să îl păstreze - economisirea salariului său ar ajuta conturile clubului -, dar trebuie adăugat nu ia în calcul nici să renunțe gratuit la fotbalist. Vorbim de o cotă de amortizare de 25 de milioane de euro, ceea ce creează mari probleme pentru doritori, în contextul vârstei jucătorului. Apoi, este de discutat și partea fiscală. La aterizarea sa în Italia, vedeta portugheză a ajuns la un acord cu Agenția pentru Venituri astfel încât să plătească doar 100.000 de euro. Este vorba de regulile introduse în 2017 pentru a atrage intrarea super-contribuabilii în țara noastră. Greu de crezut în aceste condiții că Serie A și-ar putea pierde golgheterul", notează sursa citată.
Chiar dacă Juventus vrea o reconstrucție și e decisă să îl aducă pe Allegri sau Zidane pentru a reuși acest lucru, aceasta ar putea să aibă loc în jurul lui Ronaldo. Evident, lusitanului nu i-ar conveni dacă "Bătrâna Doamnă" nu prinde Champions League, însă foarte probabil va rămâne la Torino.
"Toate semnalele duc la continuitate. Ronaldo își va duce la bun sfârșit contractul cu Juventus, scadent în 2022", e concluzia jurnaliștilor Gazzettei dello Sport.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 20 ORE
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44