Genoa are cea mai slabă apărare din Serie A, dar conducătorii lui Inter și-au dat seama că Radu nu are nici o vină. Italienii au făcut calcule, iar Genoa ar avea mai puține ăuncte și ar fi pe ultimul loc dacă nu ar fi fost paradele portarului care a impresionat în naționala de tineret a României. Ionuț Radu nu a primit încă șansa de a apăra pentru nașionala mare a României, unde fostul selecționer Contra l-a preferat pe Tătărușanu deși este rezervă eternă la Lyon, dar Inter îl vrea.
https://i.eurosport.com/2019/10/31/2707306.jpg

Drumul de la retrogradare la titlu

Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 11 ORE
Radu s-ar putea întoarce la Milano chiar în această vară pentru a-i face concurența veteranului sloven Samir Handanovic. Antonio Conte vrea să lupte până în ultima etapă la titlu cu Juve și un parcurs cât mai lung în Champions League și aducerea lui Radu îî va da posibilitatea românului să-și demonstreze calitățile în lupta pentru trofee, nu doar la retrogradare.
Genoa nu stă degeaba și vrea să-l readucă pe Mattia Perrin. Portarul italian a fost transferat de Juve de la Genoa pentru 15 milioane în 2018, dar este acum al treia opțiune pentru Sarri după Szceszny și Buffon.
Premier League
Îl demite Guardiola pe Arteta? Oficialii lui Arsenal discută deja cu doi antrenori
23/08/2021 LA 07:45
Serie A
Inter - Genoa 4-0. Meci magic făcut de "trădătorul" Calhanoglu și de Edin Dzeko
21/08/2021 LA 18:26