Genoa are cea mai slabă apărare din Serie A, dar conducătorii lui Inter și-au dat seama că Radu nu are nici o vină. Italienii au făcut calcule, iar Genoa ar avea mai puține ăuncte și ar fi pe ultimul loc dacă nu ar fi fost paradele portarului care a impresionat în naționala de tineret a României. Ionuț Radu nu a primit încă șansa de a apăra pentru nașionala mare a României, unde fostul selecționer Contra l-a preferat pe Tătărușanu deși este rezervă eternă la Lyon, dar Inter îl vrea.
https://i.eurosport.com/2019/10/31/2707306.jpg

Drumul de la retrogradare la titlu

Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 12 ORE
Radu s-ar putea întoarce la Milano chiar în această vară pentru a-i face concurența veteranului sloven Samir Handanovic. Antonio Conte vrea să lupte până în ultima etapă la titlu cu Juve și un parcurs cât mai lung în Champions League și aducerea lui Radu îî va da posibilitatea românului să-și demonstreze calitățile în lupta pentru trofee, nu doar la retrogradare.
Genoa nu stă degeaba și vrea să-l readucă pe Mattia Perrin. Portarul italian a fost transferat de Juve de la Genoa pentru 15 milioane în 2018, dar este acum al treia opțiune pentru Sarri după Szceszny și Buffon.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42