În vârstă de 41 de ani, Sorrentino a jucat sezonul trecut pentru ultima oară la un nivel ridicat, fiind titularul lui Chievo în Serie A. Înainte de confruntarea cu "Bătrâna Doamnă", goalkeeperul italian l-a abordat pe CR7, căruia i-a explicat că are o vârstă şi e ultima oară când îl va întâlni, astfel că s-ar bucura nespus dacă la final ar face schimb de tricouri. Măgulit de propunere, lusitanul i-a dat asigurări că acest lucru se va întâmpla, dar la final a refuzat să îşi ţină promisiunea.
Partida, desfăşurată în ianuarie 2019, s-a terminat cu 3-0 pentru bianconeri, însă Ronaldo nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Acesta a avut şansa să o facă, din penalty, dar Sorrentino a ghicit colţul şi a respins.
Deşi la final l-a felicitat pe adversar pentru paradă, Ronaldo a refuzat să mai facă schimbul de tricouri.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
"A fost de acord să facem schimb de tricouri, dar după ce i-am apărat penaltyul a fost extrem de nervos. Pe tunelul de ieşire spre vestiare ne-am întâlnit din nou. Mi-a strâns mâna, m-a felicitat, dar avea faţa căzută, a refuzat să îmi dea tricoul", a spus goalkeeperul care a crescut în Academia lui Juventus, dar care, în 1998 a semnat cu rivala Torino, unde a rămas până în 2005.
Sorrentino s-a ales totuşi cu un suvenir de la acel meci. La cabine, Paulo Dybala i-a oferit tricoul său.
De notat că, înainte de partida evocată de portar, cei doi au fost protagoniştii unui episod nefericit la partida anterioară dintre Chievo şi Juve, desfăşurată pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi. În vara anului 2018, Ronaldo era la primele meciuri în tricoul lui Juve, după transferul de la Real şi a intrat în coliziune cu Sorrentino. Portarul a trebuit chiar să fie înlocuit, suferind o comoţie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56