Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ghinioane în serie pentru Paolo Maldini! Legenda Milanului, din nou în spital

Cristian Mihală

Publicat 11/06/2020 la 19:50 GMT+3

Paolo Maldini este urmărit de ghinion în această primă jumătate de 2020. Legenda lui Milan a ajuns din nou la spital, după ce a fost depistat cu COVID-19. De această dată, oficialul "diavolilor" a fost operat pentru a i se îndepărta niște pietre de la rinichi.

Paolo Maldini a suferit o intervenție chirurgicală de rutină

Credit imagine: LaPresse

Ivan Gazidis a ținut o ședință cu stafful Milanului, dar și cu jucătorii, miercuri, iar de la aceasta a lipsit Paolo Maldini. Imediat, în presă au apărut din nou speculații pe seama posibilei plecări a fostului mare fundaș, însă cauzele au fost de ordin medical.
MilanNews.it anunță că Maldini a fost internat în spital, pentru o intervenție chirurgicală minoră. Fundașului i s-au descoperit pietre la rinichi, iar operația a fost calea indicată de medici, din cauza dimensiunilor acestora.

Maldini a avut coronavirus

În vârstă de 52 de ani, Maldini a fost depistat cu Covid-19 în urmă cu 3 luni, la fel ca și fiul său de 18 ani, Daniel Maldini. Chiar dacă a trecut peste perioada dificilă, legenda "rossonerilor" a dezvăluit ulterior că boala și-a lăsat amprenta asupra fizicului său.
"Am încercat să mă antrenez în sală, iar după zece minute m-am oprit. Mi-am dat seama imediat: ceva nu e în regulă", a spus Maldini, pentru Sky Sport Italia.
În afară de Maldini și fiul său, au existat și alte nume din fotbalul italian infectate cu Covid-19, printre care se numără Paulo Dybala, Blaise Matuidi și Daniele Rugani.
"Mă simt destul de bine, răul a trecut. Mai am însă un pic de tuse seacă, mi-am pierdut simțurile, gustul şi mirosul, dar sper să-mi revină. A fost ca o răceală mai puternică, dar nu una normală. Un sportiv îşi cunoaşte bine corpul și la fel sunt și eu. Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept. Este un virus complet nou, iar corpul se luptă cu un duşman pe care efectiv nu-l cunoaşte", spunea Maldini la câteva zile după anunțul că a fost testat pozitiv.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo