Ivan Gazidis a ținut o ședință cu stafful Milanului, dar și cu jucătorii, miercuri, iar de la aceasta a lipsit Paolo Maldini. Imediat, în presă au apărut din nou speculații pe seama posibilei plecări a fostului mare fundaș, însă cauzele au fost de ordin medical.
MilanNews.it anunță că Maldini a fost internat în spital, pentru o intervenție chirurgicală minoră. Fundașului i s-au descoperit pietre la rinichi, iar operația a fost calea indicată de medici, din cauza dimensiunilor acestora.

Maldini a avut coronavirus

Serie A
Ciprian Tătărușanu, aproape de despărțirea de AC Milan! Unde este dorit ca titular în sezonul viitor
28/03/2022 LA 04:50
În vârstă de 52 de ani, Maldini a fost depistat cu Covid-19 în urmă cu 3 luni, la fel ca și fiul său de 18 ani, Daniel Maldini. Chiar dacă a trecut peste perioada dificilă, legenda "rossonerilor" a dezvăluit ulterior că boala și-a lăsat amprenta asupra fizicului său.
"Am încercat să mă antrenez în sală, iar după zece minute m-am oprit. Mi-am dat seama imediat: ceva nu e în regulă", a spus Maldini, pentru Sky Sport Italia.
În afară de Maldini și fiul său, au existat și alte nume din fotbalul italian infectate cu Covid-19, printre care se numără Paulo Dybala, Blaise Matuidi și Daniele Rugani.
"Mă simt destul de bine, răul a trecut. Mai am însă un pic de tuse seacă, mi-am pierdut simțurile, gustul şi mirosul, dar sper să-mi revină. A fost ca o răceală mai puternică, dar nu una normală. Un sportiv îşi cunoaşte bine corpul și la fel sunt și eu. Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept. Este un virus complet nou, iar corpul se luptă cu un duşman pe care efectiv nu-l cunoaşte", spunea Maldini la câteva zile după anunțul că a fost testat pozitiv.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toți laureații serii
29/11/2021 LA 22:10
Liga
Pedri a câștigat trofeul Golden Boy 2021! Pe cine i-a învins puștiul-minune al Barcelonei
22/11/2021 LA 12:10