"Ionuț Radu a progresat în ultimii ani, îl cunosc foarte bine. A avut prestații excelente în primul an la Genoa, dar sezonul acesta a comis câteva erori și ei l-au adus pe Mattia Perin. Cred că Radu ar fi perfect ca rezervă pentru Samir Handanovic", a declarat Pagliuca.
Radu pare să aibă asigurată întoarcerea la Milano. Antonio Conte s-a decis să se bazeze de sezonul viitor pe el. Portarul român va fi rezerva lui Handanovic, pentru ca din 2022, după ce portarului titular al nerazzurrilor îi expiră contractul, să devină numărul 1 în poarta trupei de pe Giuseppe Meazza.
Staff-ul tehnic al nerazzurilor l-a urmărit atent în ultimul an pe internaţionalul român şi acesta va primi o şansă la Inter. Pentru început, îi va fi imposibil să îl scoată din primul "11" pe Handanovic, dar slovenul va împlini în curând 36 de ani şi nu mai e o variantă pe termen lung. În 2022 acestuia îi va expira înţelegerea cu formaţia de pe Meazza, iar viitorul e reprezentat de Andrei Radu.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM 4 ORE
"Conducerea tehnică a nerazzurrilor priveşte cu tot mai mult interes spre Andrei Radu, un băiat care a crescut enorm în tricoul lui Genoa și al echipei naționale Under 21. Acesta a arătat că are valoarea de a-și juca șansele la Inter. Revenit după un an senzaţional, Andrei Radu a ajuns la Parma, pentru că Genoa a vrut să îi facă loc lui Perin. Radu este mai dornic ca niciodată să-și dovedească valoarea, iar Marotta, Ausilio și Conte sunt gata să parieze pe aceasta", notează calciomercato.

Damiani, agentul lui Ionuţ Radu, a confirmat întoarcerea la Inter

Agentul Oscar Damiani a anunţat şi el de curând că Ionuț Radu se va întoarce din vară la Inter Milano. Deocamdată, internaţionalul român se află la Parma sub formă de împrumut. Radu a petrecut prima parte a sezonului la Genoa, unde a evoluat regulat.
"Radu se va întoarce la Inter. Nu avem alte planuri. Avem încredere maximă în ce ne-au spus cei de la Inter", a spus Oscar Damiani, potrivit TuttoMercatoWeb.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
22/09/2021 LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34