Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, dorit pe banca lui Juventus! Oferta inedită primită de tehnicianul lui Manchester City

Cosmin Cioboata

Actualizat 11/02/2020 la 11:31 GMT+2

Forma modestă a lui Juventus din ultimele partide i-a pus serios pe gânduri pe oamenii din conducerea "bianconerilor". Potrivit presei din Anglia, Pep Guardiola este unul dintre oamenii doriți pe banca tehnică a campioanei en-titre din Serie A.

Guardiola

Credit imagine: SID

Juventus s-a încurcat în ultimele 2 deplasări, iar oficialii italieni, în frunte cu președintele Andrea Agnelli, se gândesc la înlocuirea lui Maurizio Sarri, numit pe banca tehnică vara trecută. După ce La Repubblica a anunțat că Massimiliano Allegri ar putea să revină pe banca lui Juve până la finalul sezonului, acum Daily Mail dezvăluie o posibilă venire a lui Guardiola, considerat unul dintre cei mai mari antrenori din fotbalul modern.
Jurnaliștii britanici susțin că oficialii torinezi îi pregătesc tehnicianului spaniol o ofertă impresionantă. Cei de la Juventus nu îi vor propune o sumă exactă, ci vor lăsa la latitudinea lui Guardiola câți bani va dori să primească. În prezent, managerul de 49 de ani încasează un salariu de 17,75 milioane de euro pe an la Manchester City.
Guardiola nu are un sezon strălucit în Premier League, unde Manchester City ocupă locul secund, la 22 de puncte în spatele liderului Liverpool. Totuși, formația de pe Etihad Stadium speră să câștige, în premieră, trofeul Champions League. City va juca în sferturile de finală împotriva Realului, într-o dublă manșă, pe 26 februarie și 17 martie.
De-a lungul carierei, Guardiola le-a mai pregătit pe Barcelona și Bayern Munchen, reușind să câștige, per total, 28 de trofee, printre care 2 Champions League și 2 titluri în Premier League.
Pep Guardiola

Allegri, 5 Scudetto câștigate cu Juventus

Cealaltă variantă luată în considerare de conducerea lui Juventus ar fi revenirea lui Allegri, care nu și-a reziliat contractul cu "binaconerii" în momentul plecării, la finalul sezonului anterior. Massimiliano Allegri a câștigat 5 titluri în ultimele 5 sezoane pe banca lui Juventus şi a ajuns de 2 ori în finala Champions League, fără să câștige vreodată. Pe lista trofeelor obținute cu Juventus, Max Allergri se mai poate lăuda cu 4 Cupe şi 2 Supercupe ale Italiei.
Antrenorul în vârstă de 52 de ani a anunţat vara trecută că îşi doreşte un an de pauză, motiv pentru care a refuzat ofertele primite de la Barcelona, Real Madrid, PSG, Manchester United şi Tottenham Hotspur.
Juventus a coborât pe locul 2 în Italia, după ce Inter s-a impus în Derby della Madonnina, scor 4-2. Cu Sarri pe bancă, Juventus riscă să încheie seria de dominație totală a fotbalului italian, după 8 titluri câștigate consecutiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo