Achraf Hakimi va fi jucătorul lui Inter Milano! Jucătorul marocan care a fost împrumutat la Borussia Dortmund va ajunge marți în Italia pentru a face vizita medicală. 40 de milioane într-o singură tranșă plus încă 5 milioane bonusuri sunt cifrele afacerii pe care Gazzetta Dello Sport o anunță ca sigură. Haikimi va avea un salariu de 5 milioane de euro pe an în următoarele 4 sezoane!

Hakimi a crescut foarte mult la Dortmund

Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 7 ORE
Hakimi a jucat două sezoane la Dortmund și a devenit un jucător excelent în tricoul Borussiei. Fundașul ofensiv marocan a crescut încă de la 17 ani la Real Madrid, dar a apucat doar 9 meciuri în La Liga. La Borussia, Hakimi a reușit 12 goluri și 17 pase de gol în 72 de meciuri

Achraf Hakimi a jucat doi ani la Borussia Dortmund

Credit imagine: Getty Images

Hakimi, o nouă piesă în echipa lui Conte

Patronii chinezi ai lui Inter Milano continuă construcția echipei lui Conte. După aducerea lui Lukaku și Eriksen, Antonio Conte primește o nouă întărire serioasă. Marocanul de 21 de ani, Achraf Hakimi poate rezolva mai multe probleme. Jucătorul crescut de Real poate juca atât ca fundaș cât și ca extremă, în funcție de sistemul ales de Conte. Cum antrenorul italian preferă 3-4-3, Hakimi este perfect pentru banda dreaptă a liniei de 4 mijlocași.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42