Gazzetta dello Sport iese pe prima pagină cu detalii de ultimă oră despre situația de la Napoli. Totul a escaladat după remiza de aseară, din Champions League, dar problemele sunt mult mai complexe și au în vedere startul foarte slab de sezon.
Abia pe 7 în campionat, la 11 puncte de liderul Juventus, Napoli a practicat un joc departe de așteptări și contra lui Salzburg, cedând șefia grupei lui Liverpool.

De Laurentiis, în vestiarul lui Napoli

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 17 ORE
De Laurentiis, președintele clubului, a fost extrem de nervos aseară și a mers la pauză în vestiar, pentru a îi certa pe fotbaliști. O atitudine care nu a avut darul să îi monteze pe jucători, dimpotrivă. Aceștia au văzut descinderea oficialului extrem de nepotrivită și s-au declarat dezamăgiți de limbajul folosit de acesta.
Extrem de supărat pe atitudinea lui Mertens&Co, De Laurentiis le-a trimis jucătorilor că, după antrenamentul de azi, vor rămâne în cantonament, până după meciul cu Genoa, din weekend.
https://i.eurosport.com/2019/11/06/2711432.png
Fotbaliștii s-au antrenat sub comanda lui Ancelotti, cei care au fost titulari aseară făcând doar o ședință de pregătire ușoară. Apoi, la inițiativa lui Lozano și Milik, au părăsit cantonamentul, ignorându-l practic pe oficialul clubului.
Conform sursei citate, Ancelotti a fost chemat de urgență în biroul lui De Laurentiis pentru a da lămuriri și, din câte se pare, președintele e extrem de supărat că decizia sa nu a fost respectată de jucători. Dincolo de pedeapsa propriu-zisă, De Laurentiis își simte știrbită autoritatea și e de părere că așa ceva nu se poate întâmpla. Din câte se pare, oficialul lui Napoli pregătește amenzi uriașe pentru fotbaliști, chiar dacă tehnicianul italian încearcă să îl tempereze.
De notat că lucrurile par să fi degenerat atât de mult la Napoli încât Ancelotti se gândește să plece. El ar fi o variantă pentru Boca, care i-a oferit un contract extrem de tentant începând cu ianuarie 2020. Deși nu ar fi vrut să accepte, în primă fază, noile coordonate ar putea să îl determine să ia o decizie în direcția acceptării ofertei.
Liga
Benzema și Vinicius Jr. au adus a 15-a victorie a celor de la Real Madrid în La Liga
08/01/2022 LA 21:54
Liga
4 fotbaliști de la Real Madrid, depistați pozitiv la Covid-19! Ce măsuri au luat oficialii clubului
29/12/2021 LA 16:41