Acum aproape un deceniu, Paredes debutase deja pentru Boca Juniors, chiar dacă abia împlinise 16 ani. Viziunea sa în joc era una foarte bună, astfel că fotbalistul a atras imediat atenția scouterilor echipelor din Europa.
Juventus și-a trimis emisarii pe "La Bombonera", iar Conte a primit mereu doar recenzii pozitive despre talentatul puști. Ca atare, tehnicianul de atunci al bianconerilor s-a decis să îl transfere și i-a oferit mijlocașului ca argument posibilitatea de a crește lângă Pirlo.
Doar că agentul lui Paredes nici nu a vrut să audă de o asemenea variantă, considerând că fotbalistul are toate calitățile pentru a fi titular la orice club. Firește, experiența acumulată lângă un fotbalist precum Pirlo ar fi contat enorm și l-ar fi ajutat pe Paredes să înțeleagă și să vadă altfel fotbalul, dar acesta și-a ascultat impresarul.
Ligue 1
Un jucător de la PSG, pe 'lista neagră' a lui Messi? Nici măcar nu a fost invitat la petrecere
01/12/2021 LA 08:21
În cele din urmă, mijlocașul a ajuns în Serie A trei ani mai târziu, sub formă de împrumut, la Chievo. La doar câteva luni distanță, impresionată de calitățile lui, Roma l-a achiziționat.
"În vara lui 2011 aș fi putut ajunge la Juventus. Am spus "nu" ofertei și acum o să vă spun de ce. Antrenorul mă voia, dar mi-a spus că voi fi pentru început rezerva lui Pirol. Agentul meu a spus că nu se pune problema, că vrea să pot juca titular dacă mă transfer. Nu știu dacă aveam caracteristicile să fiu un "regizor" la un asemenea club atunci, dar din 2013 am început să evoluez tot mai mult ca un conducător de joc", a spus mijlocașul, potrivit TNT Sports.

Paredes, înlocuitor pentru Pjanic la Juventus

Acum, la aproape un deceniu distanță, Paredes a ajuns la PSG, dar a intrat din nou în atenția lui Juventus.
Pjanic va fi cedat aproape sigur, cel mai probabil la Barcelona, astfel că bianconerii caută înlocuitor pentru bosniac. "Bătrâna Doamnă" l-a vrut neapărat pe Arthur, dar nu s-a ajuns la un numitor comun cu gruparea catalană și pare să fi abandonat varianta.
În schimb, potrivit tuttomercatoweb.com, conducerea campioanei Italiei a luat legătura cu PSG pentru transferul lui Paredes. Acesta nu e titular indiscutabil în Hexagon și ar agrea o revenire în Serie A, unde s-a simțit excelent.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Messi s-a îmbolnăvit, la o zi după ce a câștigat al 7-lea Balon de Aur
01/12/2021 LA 06:09
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
20/09/2021 LA 07:28