În pragul a 40 de ani, Ibra e la un nivel incredibil. A fost desemnat pentru a 12-a oară jucătorul suedez al anului și scrie istorie în Serie A, unul dintre cele mai puternice campionate din lume.
Deși are deja 39 de ani, vârful nordic demonstrează la fiecare meci că fotbalul este pasiunea sa și încă are poftă de joc. Cu Zlatan în atac, Milan s-a "cățărat" până în vârful clasamentului din Serie A. Mai mult, suedezul este golgheter-ul la zi în campionatul Italiei, cu 10 goluri înscrise. Asta în condițiile în care a putut fi folosit titular în doar 6 partide, în contextul în care a avut COVID-19 și a fost și accidentat.

Ibrahimovic, interviu pentru UEFA

MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
UEFA l-a intervievat în această săptămână pe atacantul lui Pioli, iar răspunsurile date de Ibra au fost, ca de obicei, extrem de amuzante și savuroase. Îți prezentăm mai jos câteva din cele mai interesante răspunsuri.
Cine va ajunge mai degrabă să se joace până la 50 de ani? Tu sau Buffon?
Buffon. Pentru el este ușor: trebuie doar să rămână nemișcat și să blocheze mingile. Eu trebuie să mă mișc, trebuie să creez, trebuie să pot trage, trebuie să pot lupta cu apărătorii. Dacă nu o să mă mai mișc la fel de bine ca acum, aș îngreuna misiunea echipei.
În echipa visurilor tale cine ar executa un penalty decisiv, Messi sau tu?
Le-aș bate 100% eu. Pentru că aș fi căpitanul acestei echipe și aș decide cine trage.
Tatuajele tale sunt mai impresionante decât ale lui Beckham?
Toate tatuajele mele sunt pe spate. Așa că nu le pot vedea și nu mă pot sătura de ele. Pentru că, dacă le-aș vedea în fiecare zi, m-aș sătura. Am decis să mă opresc din a-mi tatua corpul. Nu mai am loc pe spate și nu mă ating de picioare pentru că sunt un cadou pentru mine. Nici pe piept nu vreau să îmi fac.
Cine îmbătrânește mai bine? Benjamin Button sau tu?
Mă descurc mai bine pentru că sunt dovada vie a acestui lucru. Benjamin Button este doar o poveste inventată. Sunt profilul perfect pentru acel film. Eu realizez adevăratul film, în timp ce Benjamin Button a fost doar o peliculă pentru cinema.
Cine ar câștiga o luptă între tine și King Kong?
L-aș distruge 100% pe King Kong. L-aș distruge.
Cine este mai puțin probabil să fie domesticit? Tu sau un leu?
Zlatan, 100%. Poți îmblânzi un leu, dar nu și pe Zlatan. Este un animal diferit.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957494.jpg
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53