Suedezul din ofensiva echipei lui Stefano Pioli e gata de revenire, după ce ultimele teste au indicat că virusul nu mai e prezent în sângele lui. Christian Vieri a aflat că vârful "diavolilor" a tras tare de tot la sala de forță și la antrenamente, astfel încât să fie decisiv în confruntarea de mâine.

Vestea revenirii e una excelentă pentru Milan, în condițiile în care Zlatan are un record excelent contra rivalei din oraș: are 6 goluri și două assisturi contra nerazzurrilor, de-a lungul carierei.

Fotbal
Zlatan Ibrahimovic, comentariu fabulos după "dubla" cu Inter: "Jucam în derby și dacă eram pozitiv"
18/10/2020 LA 06:38

"A rupt banda de alergat în fiecare zi. Coronavirusul a avut o idee proastă să-l provoace, dar el e mai puternic mental decât toți. Nu doar că va juca în derby, dar o va face cu țigara în gură, crede-mă. Experiența lui nu are egal și cuprinde totul. Tehnică, viziune de joc, marchează goluri, dă pase decisive și și face echipa să joace mai bine. El ridică nivelul tuturor în ceea ce privește calitatea", a spus Vieri.

Inter - Milan se dispută sâmbătă, de la ora 19:00. Deși "diavolii" au punctaj maxim după 3 etape, formația lui Conte pare favorită, fiind văzută de unii specialiști drept formația cu cele mai mari șanse la lo scudetto, după Juventus.

Ibrahimovic, "în război" cu COVID-19

La puțin timp după anunțul că Ibrahimovic a fost infectat cu Covid-19, veteranul lui AC Milan a postat un mesaj amuzant pe contul de Twitter, în stilul său caracteristic.

Zlatan și-a asigurat fanii că nu prezintă vreun simptom, apoi a spus că "virusul Covid-19 a avut curajul să mă provoace":

"Ieri am fost testat negativ la Covid-19, iar astăzi am ieșit pozitiv. Nu am vreun simptom. Covid-19 a avut curajul să mă provoace. Proastă idee.", a scris Zlatan Ibrahimovic, pe contul de Twitter.

Ibrahimovic a fost singurul jucător de la AC Milan testat pozitiv cu Covid-19 înaintea meciului cu Bodo Glimt. "Zlatan Ibrahimovic a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 după o a doua rundă de teste, efectuate înaintea jocului din această seară împotriva lui Bodo/Glimt. Clubul a informat autoritățile competente, iar jucătorul a fost plasat imediat în carantină la domiciliu. Toți ceilalți membri ai echipei și întreg personalul au dat rezultate negative.", a fost comunicatul oficial al clubului milanez.

Ibrahimovic a început excelent noul sezon din Serie A. Suedezul a înscris o "dublă" în meciul cu Bologna, câștigat de "rossoneri" cu 2-0.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1228x538:1230x536)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Serie A
"Îmi place de tine, ești argentinian și ai caracter, nu ca brazilienii". O nouă poveste "marca Ibra"
09/10/2020 LA 11:54
Serie A
Zlatan Ibrahimovic a fost testat pozitiv cu Covid-19. Din ce meciuri va absenta starul Milanului
24/09/2020 LA 14:44