Getty Images

Ibrahimovic a bătut palma cu AC Milan. Anunțul făcut de presa din Anglia

Ibrahimovic a bătut palma cu AC Milan. Anunțul făcut de presa din Anglia

03/12/2019 la 11:42

Zlatan Ibrahimovic (38 ani) a ajuns la un acord cu AC Milan, după mai multe discuții cu oficialii formației italiene. Atacantul suedez se va întoarce în Serie A după șapte ani, deși apăruseră zvonuri că ar putea ajunge în Premier League.

Rămas liber de contract după două sezoane petrecute la Los Angeles Galaxy, Zlatan s-a hotărât în privința viitorului său. Conform jurnaliștilor englezi de la Telegraph, Ibrahimovic s-a înțeles cu conducerea lui AC Milan și urmează să semneze un contract valabil cel puțin până în vară.

După ce a devenit investitor la Hammarby, echipă din prima ligă suedeză, presa internațională se gândea chiar la un transfer în țara sa natală. În ciuda speculațiilor, se pare că Zlatan își dorește să mai joace cel puțin un sezon într-un campionat tare din Europa.

3 milioane în următoarele 6 luni și o opțiune de încă 4 milioane pentru sezonul următor au fost condițiile suedezului, pe care se pare că oficialii Milanului au reușit cumva să le îndeplinească.

ibra milan

AC Milan se află într-o formă slabă în actualul sezon și ocupă locul 11 în Serie A, cu numai cinci victorii reușite în 14 etape. În urmă cu 8 ani, în ultimul sezon petrecut pe San Siro, Zlatan reușea să câștige titlul de campioană, ultimul înainte să înceapă monopolul lui Juventus. Apoi, în sezonul 2011/2012, Ibrahimovic devenea golgheterul campionaului, cu 28 de goluri. Suedezul are în palmares două titluri și cu rivala din oraș, Inter.

De-a lungul carierei sale, atacantul de 38 de ani a evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy.