Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat în ultimul meci disputat de Milan, cu Roma, și va lipsi cel puțin 10 zile, ratând astfel "duelul de foc" cu Manchester United, de pe Old Trafford, din optimile Europa League.
Chiar dacă este indisponibil, starul suedez nu va sta acasă în acestă săptămână. "Ibra" este invitat special la celebrul festival de muzică Sanremo.
În cadrul renumitului spectacol, Ibrahimovic va interpreta piesa "Io Vagabondo", în duet cu Sinisa Mihajlovic, fostul mare jucător din Serie A, în prezent antrenor la Bologna.
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
26/05/2022 LA 08:32

Ibrahimovic a uitat complet de scandalul cu Lukaku

Intrat deja în "febra" festivalului, Ibrahimovic a uitat complet de incidentul cu Romelu Lukaku. În timpul meciului Inter - Milan 2-1, din sferturile Cupei Italiei, cei doi jucători s-au aflat la un pas de bătaie, după un schimb tulburător de replici.
Cei doi au fost despărțiți cu greu de colegi, iar Ibrahimovic a fost în cele din urmă eliminat, la puțin timp după startul reprizei secunde.
Conflictul dintre cei doi a continuat, de la depărtare, și la ultima întâlnire din Serie A. Lukaku a stabilit scorul final în "Derby della Madonnina" (3-0) și, cuprins de adrenalină, a început să strige "Dio, Dio, senti?" (Dumnezeule, Dumnezeule, auzi?), făcând referire la o remarcă mai veche a lui Ibrahimovic, care se autoproclama în trecut "Dumnezeul orașului Milano".
La auzul cuvintelor respective, Zlatan nu a mai răspuns dur, ci a avut o reacție de mare campion, fiind surprins de camere cum aplauda reușita lui Lukaku.

Ibrahimovic l-a invitat pe Lukaku la festivalul Sanremo

Ibrahimovic a demonstrat încă o dată că nu are vreo problemă cu Lukaku, în momentul în care a ajuns la festivalul Sanremo. Întrebat de jurnaliști despre scandalul din derby-ul Inter - Milan, suedezul a lămurit situația și chiar l-a invitat pe rivalul său să-l asculte cum cântă:
"Dacă Lukaku ar veni la Sanremo, l-aș primi cu drag. Nu există vreo problemă personală. Ce se întâmplă pe teren rămâne pe teren. Dacă vrea să vină la festival, este bine primit", a spus Ibrahimovic.
După 24 de etape, Inter este lider în Serie A, cu un avans de 4 puncte față de AC Milan.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29