Într-un interviu acordat recent pentru o publicație americană, Zlatan a vorbit despre perioada petrecută în Italia. Suedezul și-a amintit despre un incident mai vechi, în urma căruia un adversar a ajuns la spital. Zlatan spune că atunci și-a luat revanșa pentru un meci mult mai vechi, de pe vremea când evolua la Juventus.
S-a petrecut în 2006, într-un derby cu Inter, pe vremea când jucam la Juve. Țin minte că Materazzi a intrat ca un asasin la o fază și m-a lovit destul de tare. Era un jucător foarte dur și știam foarte bine acest lucru. Totuși, să lovești pe cineva intenționat nu este deloc ok și nu mi-a convenit. Am ieșit pe marginea terenului pentru îngrijiri, apoi am vrut să revin, deși Capello îmi striga să stau liniștit. Dacă cineva îmi face așa ceva, nu pot să-l uit. M-am încăpățânat și am intrat din nou pe gazon, dar durerile erau prea mari, așa că a trebuit să fiu schimbat. A trecut mult timp până să joc din nou împotriva lui Materazzi. Pe atunci jucam la Milan, în timp ce el era la Inter. În timpul derby-ului din Milano, m-a faultat (din nou) și am primit penalty. În a doua repriză nu l-am mai ratat. Îmi amintesc că alerga ușor spre mine, iar eu i-am aplicat o lovitură desprinsă din artele marțiale. L-am făcut knock out și l-am trimis direct la spital. Stankovic a venit la mine și m-a întrebat de ce am făcut asta, iar eu i-am explicat: Am așteptat patru ani pentru momentul ăsta!", a povestit Ibrahimovic pentru GQ.
https://i.eurosport.com/2019/12/05/2730683.jpg
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55
Chiar dacă nu-l va revedea pe Materazzi pe teren, Ibrahimovic are șanse mari să revină în Serie A, acolo unde a cucerit nu mai puțin de nouă trofee, în tricoul celor două rivale din Milano, AC Milan și Inter. Până luna trecută, suedezul a jucat pentru clubul din MLS, LA Galaxy, unde a reușit să înscrie 53 de goluri în 58 de partide. De-a lungul carierei, atacantul de 38 de ani a mai evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Barcelona, PSG și Manchester United. Dacă va reveni la Milan, Ibra ar putea primi cel mai mare salariu din echipă, la egalitate cu cel al lui Donnarumma.
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21
Fotbal
Ibrahimovic - "mieluşel" în vestiar, "Zeu" - în faţa presei. Ashley Cole, dezvăluiri neaşteptate
09/09/2021 LA 10:04