Starul lui AC Milan se antrenează din greu acasă și se pregătește pentru revenirea pe teren. Astăzi, Ibrahimovic împlinește 39 de ani, dar arată ca în prima tinerețe. Atacantul suedez a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care aleargă pe bandă.
Apoi, Zlatan le-a arătat fanilor cadoul pe care și l-a făcut de unul singur - o mașină Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet, al cărei preț începe de la 100.000 de euro.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Ibrahimovic împlinește 39 de ani! Suedezul și-a făcut un cadou de peste 100.000 de euro

"La mulți ani, Zlatan", a scris suedezul pe contul de Instagram, alături de fotografia cu noua sa "bijuterie".
Ibrahimovic a fost asaltat cu mesaje cu ocazia aniversării sale. Atât colegii de la AC Milan, cât și jucătorii și antrenorii de la Hammarby - clubul suedez unde este acționar - i-au transmis mesaje de la mulți ani în mediul online.
"Ieri am fost testat negativ la Covid-19, iar astăzi am ieșit pozitiv. Nu am vreun simptom. Covid-19 a avut curajul să mă provoace. Proastă idee.", a scris Zlatan Ibrahimovic, pe contul de Twitter, la o zi după ce a fost infectat cu noul coronavirus.
Ibrahimovic a fost singurul jucător de la AC Milan testat pozitiv cu Covid-19 înaintea meciului cu Bodo/Glimt, din turul 3 preliminar al UEFA Europa League, câștigat de italieni.
Între timp, "rossonerii" s-au calificat în grupele Europa League, unde vor juca împotriva celor de la Lille, Sparta Praga și Celtic. Ibrahimovic a stat deja 10 zile în izolare și se pregătește pentru revenirea pe teren. Pentru asta, starul suedez trebuie să iasă negativ la următoarele teste.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51