Starul lui AC Milan se antrenează din greu acasă și se pregătește pentru revenirea pe teren. Astăzi, Ibrahimovic împlinește 39 de ani, dar arată ca în prima tinerețe. Atacantul suedez a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care aleargă pe bandă.

Serie A
Eriksen: "Mă întrebați de ce joc puțin la Inter?". Răspunsul tranșant care îl va înfuria pe Conte
ACUM 6 ORE

Apoi, Zlatan le-a arătat fanilor cadoul pe care și l-a făcut de unul singur - o mașină Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet, al cărei preț începe de la 100.000 de euro.

Ibrahimovic împlinește 39 de ani! Suedezul și-a făcut un cadou de peste 100.000 de euro

"La mulți ani, Zlatan", a scris suedezul pe contul de Instagram, alături de fotografia cu noua sa "bijuterie".

Ibrahimovic a fost asaltat cu mesaje cu ocazia aniversării sale. Atât colegii de la AC Milan, cât și jucătorii și antrenorii de la Hammarby - clubul suedez unde este acționar - i-au transmis mesaje de la mulți ani în mediul online.

"Ieri am fost testat negativ la Covid-19, iar astăzi am ieșit pozitiv. Nu am vreun simptom. Covid-19 a avut curajul să mă provoace. Proastă idee.", a scris Zlatan Ibrahimovic, pe contul de Twitter, la o zi după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Ibrahimovic a fost singurul jucător de la AC Milan testat pozitiv cu Covid-19 înaintea meciului cu Bodo/Glimt, din turul 3 preliminar al UEFA Europa League, câștigat de italieni.

Între timp, "rossonerii" s-au calificat în grupele Europa League, unde vor juca împotriva celor de la Lille, Sparta Praga și Celtic. Ibrahimovic a stat deja 10 zile în izolare și se pregătește pentru revenirea pe teren. Pentru asta, starul suedez trebuie să iasă negativ la următoarele teste.

Serie A
Planul "B" al lui Juventus, dacă Pirlo nu se va impune pe bancă! Antrenorul de top aflat pe listă
IERI LA 18:00
Serie A
Mundo Deportivo: Real Madrid oferă doi super-jucători la schimb pentru Dybala
IERI LA 11:41