La puțin timp după anunțul că Ibrahimovic a fost infectat cu Covid-19, veteranul lui AC Milan a postat un mesaj genial pe contul de Twitter, în stilul său caracteristic.
Zlatan și-a asigurat fanii că nu prezintă vreun simptom, apoi a spus că "virusul Covid-19 a avut curajul să mă provoace":
"Ieri am fost testat negativ la Covid-19, iar astăzi am ieșit pozitiv. Nu am vreun simptom. Covid-19 a avut curajul să mă provoace. Proastă idee.", a scris Zlatan Ibrahimovic, pe contul de Twitter.
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24

Ibrahimovic, infectat cu Covid-19, înaintea meciului lui AC Milan din preliminariile Europa League

Ibrahimovic a fost singurul jucător de la AC Milan testat pozitiv cu Covid-19 înaintea meciului cu Bodo/Glimt, din turul 3 preliminar al UEFA Europa League, programat astăzi, de la ora 21:30.
"Zlatan Ibrahimovic a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 după o a doua rundă de teste, efectuate înaintea jocului din această seară împotriva lui Bodo/Glimt. Clubul a informat autoritățile competente, iar jucătorul a fost plasat imediat în carantină la domiciliu. Toți ceilalți membri ai echipei și întreg personalul au dat rezultate negative.", a fost comunicatul oficial al clubului milanez.
Ibrahimovic va lipsi la cel puțin 3 meciuri ale Milanului în perioada următoare. Pe lângă partida din această seară contra norvegienilor de la Bodo/Glimt, suedezul va lipsi sigur și în următoarele 2 dueluri din Serie A, pe care Milan le va disputa împotriva nou-promovatelor Crotone și Spezia.
Ibrahimovic a început excelent noul sezon din Serie A. Suedezul a înscris o "dublă" în meciul cu Bologna, câștigat de "rossoneri" cu 2-0.
Serie A
Noul Juventus începe cu Dybala! "La Joya" prelungește până în 2025
05/10/2021 LA 10:49
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
27/09/2021 LA 11:12