”Dacă aș fi fost la Milan din prima zi a sezonului, am fi câștigat titlul”, a declarat Ibrahimovic, vorbind pentru DAZN după meciul dintre Milan și Juventus. Suedezul a confirmat că va părăsi Milan la sfârșitul actualei stagiuni.
”Mai avem o lună în care să ne distrăm. Se întâmplă lucruri aici pe care nu le putem controla, îmi pare rău pentru fani, ar putea fi ultima lor ocazie să mă vadă live. Puteți să citiți printre rânduri. La 38 de ani nu mai am condiția fizică de dinainte și nu mai pot să fac ce făceam”, afirmat el.
”Pot să-mi ating obiectivele prin inteligență. Voi juca doar dacă fac o diferență, nu vreau să fiu o mascotă. Vreau să aduc rezultate pentru cluburi și fani. Este foarte trist să joci fără fani, azi cu siguranță s-ar fi simțit bine cu noi”.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24

Serie A | AC Milan - Juventus 4-2

AC Milan și Juventus au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de la reluarea fotbalului din Europa. "Rossonerii" s-au impus cu 4-2 pe San Siro, în condițiile în care Juventus conducea cu 2-0 în minutul 53. Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic s-au aflat față în față în partida de la Milano și au marcat câte un gol, însă suedezul a avut câștig de cauză după fluierul de final.
Cele două reprize au fost diametral opuse. După primele 45 de minute, scorul era 0-0, iar nimeni nu prevestea recitalul de goluri care avea să urmeze după pauză. Rabiot a deschis scorul în minutul 47, după o cursă personală minunată, finalizată cu un șut la vinclu. 6 minute mai târziu, a venit rândul lui Cristiano să apară în prim-plan. Portughezul a profitat de o neînțelegere între fundașii centrali ai Milanului, Romagnoli și Kjaer, și a reluat cu mult calm din careu, pe lângă Donnarumma.
Zlatan Ibrahimovic a sunat deșteptarea pentru formația lui Pioli în minutul 62, când a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată după un henț comis în careu de Bonucci. Suedezul a înscris fără emoții și a ajuns la cota 5 în sezonul curent din Serie A.
Ibrahimovic conduce detașat duelul cu Cristiano Ronaldo la capitolul golurilor marcate după împlinirea vârstei de 30 de ani. Suedezul a marcat 310 goluri în intervalul respectiv, în timp ce fostul jucător de la Real Madrid a înscris de 267 de ori.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02