Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic, dispus să semneze cu Bologna. "Suntem entuziasmați de această situație"

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/11/2019 la 17:26 GMT+2

Directorul sportiv al celor de la Bologna, Riccardo Bigon, a declarat că Zlatan Ibrahimovic ar putea ajunge la echipa din Serie A.

Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Getty Images

După ce și-a anunțat plecarea din MLS, antrenorul lui LA Galaxy, Guillermo Barros Schelotto, a spus că suedezul se gândește la o revenire în Serie A.
Printre echipele din Serie A care au manifestat interes pentru Ibrahimovic se numără AC Milan și Napoli. Pe lângă acestea, Bologna ar putea avea un avantaj în negocierile cu Ibrahimovic, datorită legăturii dintre suedez și antrenorul Sinisa Mihajlovic, cei doi fiind colegi în trecut la Inter Milano.
Mai este o lună și jumătate până la deschiderea ferestrei de transferuri. Așa cum s-a tot vorbit, Ibrahimovic și antrenorul au o legătură personală foarte puternică. Zlatan a fost deschis la ideea unui eventual transfer la Bologna, dar are nevoie de timp, după ce și-a anunțat plecarea din MLS. Trebuie să evalueze toate posibilitățile pentru viitorul său. Suntem entuziasmați de această situație, dar este limpede că nu o putem controla în totalitate. Alegerea îi aparține strict lui Zlatan, iar noi vom aștepta în caz că acesta va confirma interesul pentru clubul nostru, a declarat Riccardo Bigon, pentru Sky Sports.
Zlatan Ibrahimovic
În perioada petrecută la LA Galaxy, Zlatan a reușit să marcheze 53 de goluri în 58 de apariții. Suedezul a impresionat publicul american în multe partide, mai ales în cele în care atacantul de 38 de ani a reușit câte un hatrick.
De-a lungul carierei, Zlatan a mai evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy. Zlatan a adunat 116 selecții pentru naționala Suediei, în care a reușit 62 de goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo