După ce și-a anunțat plecarea din MLS, antrenorul lui LA Galaxy, Guillermo Barros Schelotto, a spus că suedezul se gândește la o revenire în Serie A.
Printre echipele din Serie A care au manifestat interes pentru Ibrahimovic se numără AC Milan și Napoli. Pe lângă acestea, Bologna ar putea avea un avantaj în negocierile cu Ibrahimovic, datorită legăturii dintre suedez și antrenorul Sinisa Mihajlovic, cei doi fiind colegi în trecut la Inter Milano.
Mai este o lună și jumătate până la deschiderea ferestrei de transferuri. Așa cum s-a tot vorbit, Ibrahimovic și antrenorul au o legătură personală foarte puternică. Zlatan a fost deschis la ideea unui eventual transfer la Bologna, dar are nevoie de timp, după ce și-a anunțat plecarea din MLS. Trebuie să evalueze toate posibilitățile pentru viitorul său. Suntem entuziasmați de această situație, dar este limpede că nu o putem controla în totalitate. Alegerea îi aparține strict lui Zlatan, iar noi vom aștepta în caz că acesta va confirma interesul pentru clubul nostru, a declarat Riccardo Bigon, pentru Sky Sports.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
https://i.eurosport.com/2019/10/21/2700304.jpg
În perioada petrecută la LA Galaxy, Zlatan a reușit să marcheze 53 de goluri în 58 de apariții. Suedezul a impresionat publicul american în multe partide, mai ales în cele în care atacantul de 38 de ani a reușit câte un hatrick.
De-a lungul carierei, Zlatan a mai evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy. Zlatan a adunat 116 selecții pentru naționala Suediei, în care a reușit 62 de goluri.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53