Getty Images

Ibrahimovic, dispus să semneze cu Bologna. "Suntem entuziasmați de această situație"

Ibrahimovic, dispus să semneze cu Bologna. "Suntem entuziasmați de această situație"

16/11/2019 la 17:23Actualizare 16/11/2019 la 17:26

Directorul sportiv al celor de la Bologna, Riccardo Bigon, a declarat că Zlatan Ibrahimovic ar putea ajunge la echipa din Serie A.

" Mai este o lună și jumătate până la deschiderea ferestrei de transferuri. Așa cum s-a tot vorbit, Ibrahimovic și antrenorul au o legătură personală foarte puternică. Zlatan a fost deschis la ideea unui eventual transfer la Bologna, dar are nevoie de timp, după ce și-a anunțat plecarea din MLS. Trebuie să evalueze toate posibilitățile pentru viitorul său. Suntem entuziasmați de această situație, dar este limpede că nu o putem controla în totalitate. Alegerea îi aparține strict lui Zlatan, iar noi vom aștepta în caz că acesta va confirma interesul pentru clubul nostru, a declarat Riccardo Bigon, pentru Sky Sports."
Zlatan Ibrahimovic

În perioada petrecută la LA Galaxy, Zlatan a reușit să marcheze 53 de goluri în 58 de apariții. Suedezul a impresionat publicul american în multe partide, mai ales în cele în care atacantul de 38 de ani a reușit câte un hatrick.

De-a lungul carierei, Zlatan a mai evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy. Zlatan a adunat 116 selecții pentru naționala Suediei, în care a reușit 62 de goluri.