Zlatan Ibrahimovic a reușit un gol și o pasă de gol în prima repriză, însă nu a fost îndeajuns pentru ca Milan să se impună în Derby della Madonnina. Brozovic, Vecino, De Vrij și Lukaku au înscris pentru Inter și au urcat trupa lui Conte pe primul loc în Serie A.
La finalul confruntării de pe Giuseppe Meazza, Ibrahimovic s-a declarat extrem de dezamăgit de prestația lui Milan din a doua repriză:
"Este greu de explicat ce s-a întâmplat în această seară. La pauză, eram conștienți că primele 15 minute din repriza secundă vor fi cruciale. Și așa a fost! Am încasat 2 goluri în mai puțin de 15 minute. Am încetat să mai jucăm, să mai credem, să mai presăm și să mai pasăm. După ce Inter a egalat, totul s-a prăbușit!", a spus Zlatan Ibrahimovic, extrem de dezamăgit, citat de Sky Sport Italia.
Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08
https://i.eurosport.com/2020/02/09/2772305.jpg
Suedezul de 38 de ani consideră că lipsa de experiență a coechipierilor săi și-a pus amprenta asupra prestației din repriza secundă, la finalul căreia Inter a dovedit că merită să fie lider în Serie A:
"Cred că s-a văzut lipsa de experiență printre jucătorii noștri. Trebuie să știi cum să controlezi un meci în care conduci cu 2-0, nu doar să câștigi la final. Este ciudat, pentru că am făcut o primă repriză perfectă. Mă așteptam la mai mult din partea lui Inter în prima parte, dar prestația lor n-a arătat ca a unei echipe aflate pe 2 în Italia. În schimb, după pauză au demonstrat categoric că merită să fie în vârful clasamentului.", a mai spus Ibrahimovic.
După 23 de etape, Inter se află pe primul loc în Italia, la egalitate de puncte cu Juventus, dar cu un golaveraj mai bun. De cealaltă parte, Milan se află abia pe locul 10, la 10 puncte distanță de locurile de Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03