Zlatan Ibrahimovic continuă să facă istorie. Suedezul a venit la Milan la mijlocul sezonului, dar a terminat în forță. Ibra a marcat al 10-lea gol chiar în ultima etapă și devine astfel cel mai bătrân jucator care atinge o astfel de cifră într-un singur sezon de Serie A.

Zlatan Ibrahimovic, greu de retras

Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
ACUM 10 ORE
Suedezul Ibrahimovic s-a comparat în urmă cu câteva zile recent cu Benjamin Button, personajul interpretat de Brad Pitt într-un film de Oscar.
Zlatan a postat o fotografie cu el îmbătrânit însoțită de textul: "Aș putea juca la acest nivel până la 50 de ani!".
Suedezul este într-o formă fizică excepțională și nici nu se gândește la retragere!
Credeți că sunt terminat, că a mea carieră se termină în curând, nu mă cunoașteți! Toată viață a trebuit să lupt, nimeni nu a crezut în mine, așa că a trebuit să cred eu în mine. Unii oameni au vrut să mă distrugă, dar tot ce au făcut a fost să mă facă mai puternic. Unii au vrut să profite de mine, dar doar m-au făcut mai înțelept. Credeți că sunt terminat acum? Vă spun tuturor un singur lucru, nu sunt ca voi, eu sunt Zlatan Ibrahimovic și abia mă încălzesc, a anunțat Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic a marcat 10 goluri în acest sezon pentru Milan

Credit imagine: Getty Images

După o adevărată demonstrație de forță în finalul acestei stagiuni, Milan i-a oferit un nou contract lui Ibrahimovic, cu un salariu dublu. Suedezul ar putea încasa cu tot cu bonusuri 6 milioane de euro în sezonul viitor.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
24/09/2021 LA 12:29