Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan, ca la prima tinerețe! Reacția suedezului, după super-golul cu care a adus victoria Milanului

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/11/2020 la 19:19 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a bifat un nou meci excelent în tricoul lui AC Milan. Starul suedez, ajuns la 39 de ani, a adus victoria "rossonerilor" cu un super-gol înscris în stilul său caracteristic.

Zlatan Ibrahimovic, starul lui AC Milan

Credit imagine: Getty Images

Milan a continuat începutul de sezon perfect, cu o victorie pe terenul lui Udinese, scor 2-1, în etapa a 6-a din Serie A. Cu Ibrahimovic în prim-plan, trupa lui Stefano Pioli se află pe primul loc în Italia, fără înfrângere suferită.
Zlatan a ieșit prima oară la rampă în minutul 18, când l-a găsit cu o pasă în careu pe Kessie. Acesta a trimis la vinclu, fără speranțe pentru goalkeeper-ul gazdelor. De Paul a restabilit egalitatea în minutul 48, din lovitură de la 11 metri.
De notat că poarta Milanului a fost apărată de Donnarumma, revenit după ce a scăpat de COVID. Așadar, Ciprian Tătărușanu, care a jucat în ultimele două meciuri, a privit partida de pe banca de rezerve.
Meciul părea să se îndrepte către o remiză, când Ibrahimovic a oferit un nou moment de "magie", în minutul 83. Suedezul a reușit un gol splendid, de tipul celor cu care și-a obișnuit fanii de-a lungul carierei.
Zlatan a reluat spectaculos, pe spate, și l-a învins pe portarul Musso, complet surprins de execuția acrobatică a atacantului de 39 de ani.

Ibrahimovic, după golul acrobatic din ultimul meci al lui AC Milan: "De ce să fugi când poți să zbori?"

După meciul de la Udinese, Ibrahimovic a postat o fotografie din momentul loviturii sale, lângă care a adăugat descrierea: "De ce să fugi când poți să zbori?"
La interviul de la finalul meciului, Ibrahimovic a dezvăluit că "încă se simte tânăr" în echipa lui AC Milan:
"Am marcat un gol frumos, dar mai importantă este victoria. A fost un meci dificil, dar am dovedit că muncim, că suferim și rămânem împreună. În momente delicate poți arată spiritul de echipă. Echipa este într-un moment bun, credem că putem realiza multe lucruri.
Suntem una dintre cele mai tinere echipe din Europa, chiar dacă eu mai ridic media de vârstă, dar așa mă simt și eu tânăr. Eu iau toată responsabilitatea pe umerii mei, colegii mei nu trebuie să simtă presiunea, mă ocup eu de asta. Ei trebuie doar să muncească, să creadă și să urmeze drumul nostru.", a spus Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic este golgheterul noului sezon din Serie A, cu 7 reușite. După 6 etape, AC Milan este lider în Italia, cu 16 puncte acumulate.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo