Monza a revenit în Serie B după aproape 20 de ani după ce sezonul din Serie C a fost oprit definitiv. Patroul Silvio Berlusconi vrea ca Monza să revină în Serie A și împreună cu președintele Adriano Galliani are planuri mari - ei vor să-i aducă pe Zlatan Ibrahimovic și Kaka.
”M-am bucurat tare mult de vestea promovării în Serie B. Cel mai mare merit îl are Adriano Galliani. Dar și eu am meritul meu, am vorbit mereu cu jucătorii, am făcut ceea ce făceam și la Milan iar rezultatele au fost pe măsură”, a declarat Berlusconi.
”Ibrahimovic și Kaka sunt două ținte pentru noi. Nu se știe niciodată. Ei sunt doi jucători extraordinari de care m-am atașat”, a precizat el.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Cu Ibrahimovic și Kaka, Monza caută promovarea în Serie A

Dacă Monza va da lovitura și îl va aduce pe Ibrahimovic, atacantul suedez ar putea rămâne chiar la Milano, Monza fiind la doar 17 kilometri distanță. Berlusconi ar vrea să le ofere celor doi contracte valabile pe un an cu opțiunea de prelungire pentru încă 12 luni dacă Monza va obține promovarea sezonul viitor.
Berlusconi este convins că cel puțin pe Ibrahimovic îl va putea aduce dar totul va depinde de condiția sa fizică precum și de efectele pandemiei de coronavirus.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58