Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Icardi, aproape de revenirea în Serie A! Cu ce mari cluburi negociază atacantul! Inter nu e pe listă

Nicu Savin

Publicat 17/05/2021 la 11:23 GMT+3

Mauro Icardi i-a înștiințat deja pe oficialii celor de la PSG că vrea să părăsească clubul de pe Parc de Princes la finalul acestui sezon. Cea mai probabilă destiinația a argentinianului este Serie A, unde a mai evoluat la Sampdoria și Inter.

Mauro Icardi

Credit imagine: Getty Images

Mauro Icardi mai are contract cu PSG până în 2024, dar atacantul nu a traversat cel mai bun sezon în tricoul parizienilor și își dorește să revină în Serie A.
Argentinianul s-a remarcat la Inter, în perioada 2013-2019, marcând 124 de goluri în 219 partide jucate pentru nerazzurri. Totuși, Inter nu este pe lista cluburilor care îl doresc pe Icardi, iar acesta ar putea fi subiectul unei mari "trădări" față da fanii grupării de pe Meazza.

Mauro Icardi, aproape de revenirea în Serie A

Presa italiană scrie că Wanda Nara, soția și impresarul argentinianului, negociază deja cu marile rivale ale Interului, AC Milan și Juventus. Ambele formații intenționează să transfere în vară un atacant de careu, iar Icardi este o soluție ideală, mai ales că acesta cunoaște foarte bine campionatul italian, acolo unde a dat cel mai bun randament în carieră. Cota de piață a lui Icardi este de 50 de milioane de €, dar parizienii l-ar putea ceda și pentru o sumă mai mică.
De asemena, AS Roma ar fi și ea interesată de Icardi, oficialii capitolinilor intenționând să-i facă lui Mourinho o echipă stelară pentru a se bate pentru Scudetto în sezonul viitor.
Pentru Icardi ar mai fi și varianta Chelsea. Thomas Tuchel era antrenorul lui PSG când Icardi a ajuns pe Parc de Princes și argentinianul a fost unul dintre preferații managerului german. Totuși, Chelsea are obiective mai îndrăznețe privind perioada de mercato din vară, Erling Haalad sau Romelu Lukaku fiind printre jucătorii pe care Abramovich vrea să-i transfere.
Mauro Icardi a ajuns la 15 ani la Academia Barcelonei, dar nu a apucat să debuteze pentru prima echipă a catalanilor, iar în 2011 a fost cedat la Sampdoria. După 2 sezoane la formația genoveză, Icardi a făcut pasul la Inter, unde a petrecut 6 ani fantastici, fără a obține însă mari preformanțe.
În 2019, argentinianul s-a mutat la PSG, dar în Hexagon nu a atins niciodată forma care l-a consacrat în Serie A. În acest sezon, Icardi a marcat 12 goluri în 26 de meciuri jucate în toate competițiile pentru clubul parizian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo